Raskinuli suradnju

Srbiju nakon osam godina odveo na SP u Rusiju, pa dobio otkaz!

Foto: Reuters/Pixsell
Slavoljub Muslin
Foto: Reuters/Pixsell
Slavoljub Muslin
Foto: Reuters/Pixsell
Slavoljub Muslin
Foto: Reuters/Pixsell
Slavoljub Muslin
Foto: Reuters/Pixsell
Slavoljub Muslin
Foto: Reuters/Pixsell
Slavoljub Muslin
Foto: Reuters/Pixsell
Slavoljub Muslin
30.10.2017.
u 18:14
Muslinu se najviše zamjera nepozivanje u reprezentaciju veznjaka Lazija Sergeja Milinkovića-Savića usprkos njegovim sjajnim igrama zbog kojih ga traže i najbogatiji europski klubovi
Pogledaj originalni članak

Srpski nogometni savez u ponedjeljak je sporazumno raskinuo suradnju s dosadašnjim izbornikom Slavoljubom Muslinom usprkos plasmanu na Svjetsko prvenstvo, a tu će dužnost do daljnjeg obnašati dosadašnji Muslinov pomoćnik Mladen Krstajić.

Muslin je nakon osam godina uspio odvesti Srbiju na veliko nogometno natjecanje, no savez je nakon sjednice Odbora za hitna pitanja objavio kako Muslin neće vidjeti reprezentaciju sljedeće godine u Rusiji.

Krstajić će voditi reprezentaciju u predstojećim prijateljskim utakmicama protiv Kine i Južne Koreje.

Unatoč činjenici da je Slavoljub Muslin uspio s reprezentacijom izboriti sudjelovanje na Mundijalu, posljednjih su se tjedana u javnosti počele pojavljivati kritike njegovog rada, nezadovoljstvo igrama u posljednjim utakmicama, a poglavito poslije neočekivanog poraza od Austrije u Beču i tijesne pobjede protiv Gruzije u Beogradu od 1-0.

Muslinu se najviše zamjera nepozivanje u reprezentaciju veznjaka Lazija Sergeja Milinkovića-Savića usprkos njegovim sjajnim igrama zbog kojih ga traže i najbogatiji europski klubovi.

"Rastali smo se jer ne gledamo na isti način kako treba izgledati tim na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Trenutačno nisam u Srbiji, kad se vratim možemo pričati o toj temi", izjavio je za beogradski list Alo Muslin, za kojeg mediji tvrde da je u Francuskoj.

Iz FSS-a za sada nema nagovještaja tko bi Muslina mogao zamijeniti  na čelu nacionalne nogometne vrste, a u sportskim krugovima nagađa se da bi to mogao biti nekadašnji reprezentativac Dragan Stojković Piksi, sadašnji trener kineskog prvoligaša Guangzhoua.

Srbija se izravno plasirala na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine kao prva u svojoj skupini.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 55

KE
kentie
09:05 31.10.2017.

a vi Servi ste vrlo interesantne cvećke, srećke i bećk...elem dakle: uoči Svetskog u Brazilu AD 2104. emitovali ste serijal pod imenom i prezimenom: Montevideo bog te video...romansirana priča o nastupu državne repke na prvom svetskom u Montevideu AD 1930...i tamo večno rivalstvo BSK-a i Jugoslavije u Beogradu tih godina, kroz oči i prizme šepavog dečaka sa Zvezdare. I sad u jenom momentu pokefali se igrači BSK-a i Jugoslavije u kafani i završili u apsani zbog igračice i pevačice...i tako oni u lepim odelima šetkaju u apsani, tuguju i jadikuju, kad onomad dolazi šef beogradske policije i tera ih van iz apsane i procedi kroz zubalo kazavši: vi ste pi...n dim u odnosu na Ajduk, Građanski i HAŠK...oću kas'ti nema footballa, a ni nogometa bez nas Rvata na ovijem prostorima...Mi vas bojkotovali u Montevideu i zato niste bili svetski prvaci....zbog toga jer je vaš kralj Aleksandr prebacio Savez iz Zagreba u Beograd na naglo, podlo i iznenadno...ostalo je sve vijest, blagovijest i povijest....

LS
ljiljana.stankovic.754
19:51 30.10.2017.

Izvini Slavo, ovo je sramota. Navijam za Island.

LS
ljiljana.stankovic.754
19:51 30.10.2017.

Izvini Slavo, ovo je sramota. Navijam za Island.