UFC-OV PRVAK

Znate li koliko je Stipe Miočić zaradio pobjedom nad Cormierom?

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Znate li koliko je Stipe Miočić zaradio pobjedom nad Cormierom?
16.08.2020.
u 10:30
Stipe Miočić u karijeri je od nagrada zaradio nešto više od pet milijuna dolara.
Pogledaj originalni članak

Stipe Miočić na priredbi UFC 252 u Las Vegasu jednoglasnom odlukom sudaca svladao je Daniela Cormiera nakon pet iscrpljujućih rundi. Američki Hrvat tako je osvojio naslov i postao najveći teškaš u povijesti.

A osim što će ući u povijest, Stipe će i dobro zaraditi. Točne svote znat će se nakon priredbe, no ranije se špekuliralo da će Miočić dobiti 750 tisuća dolara za ovaj meč. Na to idu i bonusi za pobjedu.

Inače, Stipe Miočić u karijeri je od nagrada zaradio nešto više od pet milijuna dolara. Svoj put počeo je 2011. godine kada je svladao Joeya Beltrana. Za tu je borbu dobio 12 tisuća dolara i nakon toga svote su se samo povećavale.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

MR
mrkvax
10:57 16.08.2020.

Ako će biti pametan tek sad će Stipe zarađivati basnoslovne svote...

Avatar razbojnik404
razbojnik404
12:10 16.08.2020.

Volim jčitati kako nekima od zavisti i zlobe "zubi rastu" i njima onda škrguću od jada i bijesa! Po njihovim komentarima bi se Stipe morao sramiti radi tolikog novca.

NI
Nini istrijan
15:12 16.08.2020.

Nema basnoslovnih svota novaca u UFC-u sto je malo cudno.Milijun dolara koje ce Stipe dobiti za ovu pobjedu i nije toliko puno ako se zna da on placa svoje osoblje tokom cijele godine priprema. Ono gdje bi on zaradio velike novce je spektakl nekog susreta sa npr. Tysonom Fury-em. Jedini koji u UFC-u zaradjuje velike novce je McGregor.