LOŠE POLUVRIJEME

Šprem kipi od bijesa: Bahrein nas drži u šaci, nemam riječi. Ovo je prodavanje ugleda

Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
Hrvatska slavljem protiv Izraela zaključila turnir Croatia Cup 2023
Foto: FIBA/Screenshot
Goran Šprem
Foto: Večernji list
Goran Šprem
23.01.2023.
u 18:55
- Cijelo vrijeme se nadamo, ali lažemo sami sebe. Da nije bilo fenomenalnog Kuzmanovića, gubili bismo s tri-četiri razlike - dodao je Metličić.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija nije dobro ušla u susret s Bahreinom, protiv kojeg nam treba pobjeda s velikom razlikom u broju golova kako bismo zadržali kakvu-takvu nadu za prolazak u četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Naši su rukometaši na poluvrijeme otišli s prednošću od samo jednog pogotka (17:16).

Stručni komentatori RTL-a Goran Šprem i Petar Metličić bili su nezadovoljni igrom. Šprem je u studiju kipio od bijesa.

- Šanse su nam otišle protiv Egipta. Upravo smo primili 16 golova. Hrvatska reprezentacija danas ne igra ni približno na nivou na kojem mora. I točka. Igramo protiv Bahreina, nije ovo Danska, Bahrein nas drži u šaci. Rekao sam na prošlom prvenstvu da sam razočaran. Ovo je samo kontinuitet toga. Ovo je prodavanje ugleda. Voditi jedan razlike protiv Bahreina. Nemam riječi - rekao je.

Foto: "Anze Malovrh / kolektiff"
Malmo: Utakmica 2. kola drugog kruga Svjetskog prvenstva rukometaša između Hrvatske i Bahreina

- Cijelo vrijeme se nadamo, ali lažemo sami sebe. Da nije bilo fenomenalnog Kuzmanovića, gubili bismo s tri-četiri razlike - dodao je Metličić. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

BE
Berri
19:05 23.01.2023.

Ugled smo mi davno prodali, 15. mjesto na SP. 2021, 8. mjesto na EP 2022., i neodlazak na OI.

DU
Deleted user
19:39 23.01.2023.

Danska ako izgubi od Egipta,sa 11-12 razlike,mi idemo dalje,nadajmo se dobrom izhodu za nas.

DU
Deleted user
19:14 23.01.2023.

Goran je u pravu ovo je rasprodaja u kontinuitetu već 3. natjecanje......