TROJICA U PRITVORU

Splitski navijači uhićeni jer su uznemiravali školsku djecu

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Splitski navijači uhićeni jer su uznemiravali školsku djecu
14.06.2019.
u 13:16
Incident se dogodio u četvrtak oko 16.15 sati u Ulici Put Skalica u Splitu gdje je u dvorištu osnovne škole veći broj mlađih pripadnika navijačke skupine narušavao javni red i mir uzvicima i razvijanjem transparenta.
Pogledaj originalni članak

Zbog narušavanja javnog reda i mira ispred osnovne škole splitska policija uhitila je trojicu navijača u dobi od 25 do 28 godina, izvijestila je u petak policija.

Incident se dogodio u četvrtak oko 16.15 sati u Ulici Put Skalica u Splitu gdje je u dvorištu osnovne škole veći broj mlađih pripadnika navijačke skupine narušavao javni red i mir uzvicima i razvijanjem transparenta

"Za to vrijeme u dvorištu su se nalazila djeca nižih razreda škole koja su se vidno uznemirila i uplašila. Izlaskom na mjesto događaja u neposrednoj blizini zatečena su tri muškarca, 28-godišnjak, 27-godišnja i 25-godišnjak, koji se dovode u vezu s događajem te su uhićeni i nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje", kazali su u policiji.

Uz optužni prijedlog sva trojica u petak će biti odvedena pred nadležni Prekršajni sud. U policiji kažu da je uz navedeni prekršaj protiv javnog reda i mira 27-godišnjak osumnjičen i za prekršaj iz Zakona o javnom okupljanju.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja u cilju utvrđivanja ostalih izgrednika, poručili su iz splitske policije.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
14:38 14.06.2019.

Trudnice, malu djecu, slucajne prolaznike, sezonske radnike, gradski autobus zajedno s vozacem I putnicima, gostujuce sportase, nogometne suce, svoje vlastite igrace.....I nikom nista. Ni vlas s glave!

TO
Tomi0713
14:20 14.06.2019.

Nazalost Split i Dalmacija zaostaju za ostatkom RH i to najvise u kulturi i obrazovanju ,ljutite se koliko hocete ali je to istina i to se nazalost vidi.

GR
gragakarlovac
14:00 14.06.2019.

kretenski narod