TUŽNA VIJEST

Slavni borac preminuo nakon brutalnog nokauta, a njegov brat iznenadio izjavom!

Foto: Printscreen Youtube
Slavni borac preminuo nakon brutalnog nokauta, a njegov brat iznenadio izjavom!
05.11.2018.
u 13:18
– Umro je upravo onako kako je želio umrijeti. Ja ne žalim zbog ovoga jer on je bio takav. Govorio je da se želi boriti do svoje osamdesete, ring je bio njegov život i umro je kao šampion – rekao je brat
Pogledaj originalni članak

Boksač Christian Daghio (49 godina, omjer 10-1, 10 nokauta) preminuo je nakon pretrpljenog nokauta u borbi u Rangsitu. Talijan je bio vrlo popularan u Tajlandu, kamo se preselio prije više od 10 godina i gdje je prethodno imao karijeru u muay thaiju s nešto manje od 200 borbi.

Daghio je boksao protiv Dona Pareuanga (7-4, 7 KO) za upražnjeni WBC-ov azijski srebrni naslov u poluteškoj kategoriji. U brutalnoj borbi 36-godišnji Tajlanđanin je nokautirao Daghija u 12. rundi.  Liječnici su odmah došli do talijanskog boksača koji je bez svijesti prebačen u bolnicu.

Nekoliko je dana proveo u komi s teškom ozljedom mozga prije nego što je preminuo. Njegov brat izjavio je za lokalne novine da je umro upravo onako kako je želio.

– Umro je upravo onako kako je želio umrijeti. Ja ne žalim zbog ovoga jer je on bio takav. Govorio je da se želi boriti do svoje osamdesete, ring je bio njegov život i umro je kao šampion – rekao je brat, a prenosi Croring.

Osim u boksu i tajlandskom boksu, Daghio se okušao i kao MMA borac.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

DU
Deleted user
16:23 05.11.2018.

“Sport” za kretene

KO
koraba
13:49 05.11.2018.

Nije umro,već ubijen. Bilo bi zanimljivo protumačiti slučaj preko tamošnjih zakona.

Avatar poljicanin
poljicanin
14:41 05.11.2018.

Sve je to "sport".Vrijeme je postalo zrelo za gladijatorske igre,bitne su samo tv kvote i zarada...