Zanimljiv trenutak

Slaven Bilić tijekom utakmice tražio poljubac od igrača, pogledajte što se dogodilo

Foto: Youtube Screenshot
Bilić
16.03.2015.
u 18:09
Dokaz je to sjajnih odnosa između trenera i igrača Bešiktaša, a odmah je na YouTubeu osvanuo i video nazvan 'Slaven Bilić - Necip Uysal, kao otac i sin'.
Pogledaj originalni članak

Zanimljiv trenutak, koji će sigurno podići popularnost Slavenu Biliću, ionako omiljenom treneru Bešiktaša, ulovile su kamere turske televizije.

Naime, tijekom utakmice s Kayserisporom, u kojoj je Bilićeva momčad ostvarila visoku pobjedu (5:1), hrvatski stručnjak čestitao je svom igraču Necipu Uysalu na odličnoj akciji u kojoj je postignut i pogodak. A kad se Uysal želio vratiti na travnjak, bivši hrvatski izbornik tražio je poljubac u obraz - i dobio ga.

Dokaz je to sjajnih odnosa između trenera i igrača Bešiktaša, a odmah je na YouTubeu osvanuo i video nazvan "Slaven Bilić - Necip Uysal, kao otac i sin".

>>Slaven Bilić postao još omiljeniji: Spustio se među navijače i poveo navijanje

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar puma001
puma001
14:18 17.03.2015.

znao sam da je pesko ali da je onaj agresivni nisam znao strasno.

TO
tonimohave
23:13 17.03.2015.

Hrvati su poznati po paradama

AN
Andreeejjj
12:55 17.03.2015.

NANE BILIĆ je ljudina, dobrica, pametan i vrhunski trener!!! Ljubomorni ste, žao mi je bolesnici ljubomorni!