ČEKA SE ODLUKA

Skandal u hrvatskom nogometu! Sutkinja tvrdi da joj je igrač rekao: Dođi da te je**mo!

Foto: Facebook
Skandal u hrvatskom nogometu! Sutkinja tvrdi da joj je igrač rekao: Dođi da te je**mo!
24.08.2019.
u 10:31
Ako se dokažu tvrdnje sutkinje Martinčić vrlo je izvjesno da ga čeka drastična kazna disciplinske komisije HNS-a zbog neviđenoga seksističkog ispada, a lako moguće da će ga kazniti i klub
Pogledaj originalni članak

U drugoj utakmici 2. HNL-a Sesvete su na domaćem terenu podijelile bodove sa Solinom, (1:1), a utakmicu je obilježio seksistički incident u kojem je glavnu ulogu imao igrač Solina Vlatko Šimunac

Četvrta sutkinja Ivana Martinčić (34) iz Koprivnice prijavila ga je da joj je nakon utakmice u tunelu stadiona Svetog Josipa Radnika u Sesvetama poručio:

- Dođi da te je**mo!

Sve to stoji u zapisniku utakmice. 

Foto: HNS
Sesvete - Solin

Ako se dokažu tvrdnje sutkinje Martinčić vrlo je izvjesno da ga čeka drastična kazna disciplinske komisije HNS-a zbog neviđenoga seksističkog ispada, a lako moguće da će ga kazniti i klub.

Vlatko Šimunac rođeni je Vinkovčanin i poznato ime i na prvoligaškim terenima. Počeo je u Cibaliji, a bio je i u Dugopolju, Solinu, Vinogradaru, Zadru i slovenskom Rudar Velenju. U Solin je drugi put došao u veljači ove godine, a u HNL-u je nastupio 78 puta za Cibaliju i Zadar i zabio četiri gola.

>>> Pogledajte koliko vrijede naši nogometaši

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

Avatar rubinet
rubinet
11:40 24.08.2019.

Ima li on sestru,mamu ili nonu.....?

PR
prajdali100
12:39 24.08.2019.

I ona se uvrijedila ? A što da je svi ignoriraju ? Opet ne valja.Tko bi im ugodio.

BA
Bakurl
11:03 24.08.2019.

Što ona ima tražiti u muškom sportu? Ako ne može igrati u momčadi ne bi trebala ni suditi. Postoji i ženski nogomet.