Španjolska

Skandal u Barci: Za Neymarov transfer svom zaposleniku isplatiti 6,6 mil. eura

Foto: Reuters/PIXSELL
Neymar
Foto: Reuters/PIXSELL
Neymar
Foto: Reuters
Neymar
14.09.2018.
u 00:23
Andre Cury je pomogao Barci da dovede Neymara 2013. godine i u tom poslu je on kod tadašnjeg predsjednika Sandra Rosella sebi isposlovao tri posto od sljedećeg transfera
Pogledaj originalni članak

Prema navodima radija Cadena Ser, Barca je morala klupskom zaposleniku isplatiti 6,6 milijuna eura kao proviziju za transfer Neymara u PSG!, piše Goal.

On je Andre Cury, zaposlenik kluba, ali je istovremeno i čovjek od povjerenja Neymarova oca. Uostalom, upravo je on pomogao Barci da dovede Neymara 2013. godine i u tom poslu je on kod tadašnjeg predsjednika Sandra Rosella sebi isposlovao tri posto od sljedećeg transfera.

Foto: Reuters/Pixsell
Neymar
Foto: Reuters/Pixsell
Neymar
Foto: Reuters/Pixsell
Neymar
Foto: Reuters
Neymar
Foto: Reuters
Neymar

Kako je Neymar prešao u Paris Saint-Germain za rekordnih 222 milijuna eura, Barca je bila prisiljena 6.6 milijuna uplatiti na račun svog zaposlenika!

Pokušali su Katalonci to izbjeći, navodeći da je igrač otišao suprotno volji upravnog odbora kluba te da su okolnosti drugačije od onih koje jamče isplati provizije no Španjolci doznaju da je isplata već učinjena.

>> Pogledajte kako je Marko Livaja udario protivnika

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Mozzer
Mozzer
22:44 14.09.2018.

Zavrsice na sudu u Osijeku kad tad kad ga torcida ulovi....

JE
jejeee
16:49 14.09.2018.

geymar

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:26 20.09.2018.

Zakaj je to skandal?