novo pojačanje

Rijeka dovela napadača Intera: 'Klub je sređen i igra u Europi'

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Matjaž Kek
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Jakov Puljić
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Matjaž Kek
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Matjaž Kek
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Matjaž Kek
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Matjaž Kek
31.08.2017.
u 18:48
"Klub je sređen i ostvaruje dobre rezultate, jedini je hrvatski predstavnik u europskim natjecanjima"
Pogledaj originalni članak

Posljednjeg dana prijelaznog roka hrvatski prvak Rijeka dovela je u svoje redove dosadašnjeg napadača Intera iz Zaprešića, objavljeno je na internetskom portalu riječkog prvoligaša.

Puljić je upravo protiv Rijeke odigrao svoju posljednju utakmicu u Interovom dresu i postigao pogodak u porazu Zaprešićana 1-3.

"Mogu reći da je dolazak u Rijeku za mene, ne jedna, već dvije stepenice naprijed kada je u pitanju moja karijera. Klub je sređen i ostvaruje dobre rezultate, jedini je hrvatski predstavnik u europskim natjecanjima", izjavio je 24-godišnji Puljić koji je u dosadašnjoj karijeri imao 108 nastupa u Prvoj HNL, a igrao je za Cibaliju, Lokomotivu i Inter.

Puljić je u Prvoj HNL postigao 24 pogotka, od čega 17 u Interu za koji je ove sezone u sedam nastupa strijelac bio četiri puta.

"Potrefilo se, evo, da posljednji pogodak u dresu Intera postignem baš protiv Rijeke. Drago mi je zbog svakog gola kojega postignem, nadam se da ću ih puno davati u dresu Rijeke i da ću nastaviti gdje sam stao u Interu", zaključio je Jakov Puljić.

Rijeka nije objavila detalje ugovora.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DH
dalibor.hren
19:02 31.08.2017.

Kakav bombastičan naslov,doveli napadača Intera!!! Doduše iz Zaprešića... Mogli su dovesti i nekoga iz Crvene zvezde (Sračinec), Partizana (Poznanovec)...