Nije pozvan u Katar

Ramos poslao poruku: Teško je, ovo je trebao biti moj peti SP, ali gledat ću ga iz svog doma

Foto: Christian Charisius/DPA
Utakmica Lige Nacija Njema?ka - Šanjolska
Foto: Reuters
14.11.2022.
u 13:27
Sergio Ramos (36) je za Španjolsku upisao 180 nastupa i 23 pogotka.
Pogledaj originalni članak

Španjolski izbornik Luis Enrique u petak je objavio popis reprezentativaca za Svjetsko prvenstvo, a najveće iznenađenje bilo je što na njemu nema Sergija Ramosa (36) koji je za furiju upisao 180 nastupa i 23 pogotka.

On se pak odlučio o svemu oglasiti putem Instagrama.

- Prošla sezona je bila teška za mene zbog povrede i adaptacije na novi klub i grad. Dao sam u potpunosti sebe, svoje tijelo i dušu da se oporavim i vratim na nivo na kojem sam bio i koji se od mene očekuje. Srećom mogu reći da se ove sezone konačno osjećam kao onaj stari i da uživam ponovo u nogometu te da sam sretan što igram u sjajnom klubu kao što je PSG - napisao je Ramos pa nastavio: 

- Svjetsko prvenstvo? Naravno to je bio onaj veliki sia koji sam želio da se ostvari. To bi bio moj peti Mundijal, ali nažalost gledat ću ga samo iz svog doma. Teško je, ali doći će jutro i sunce će ponovo izaći. Neću se mijenjati. Ni svoj mentalitet, ni strast, ni želju i posvećenost da 24 sata dnevno mislim na nogomet. Postoji još mnogo izazova i ciljeva ispred mene. Vidimo se ubrzo, naprijed Španjolska!

Ramos je posljednji meč u dresu furije odigrao još u ožujku 2021. godine protiv Kosova.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.