Zlatni dečki pjevaju

Pogledajte trenutak kada je 'Lijepa naša' zasvirala u Novom Sadu

Foto: Facebook/Dino Rađa
Hrvatska košarkaška reprezentacija U-16
19.08.2018.
u 19:02
Nitko nije od njih htio postati zvijezda, nego je svatko dočekao svojih pet minuta i to se isplatilo. Ovih sam se dana zbog njih dobro isplakao od sreće - rekao Dino Rađa
Pogledaj originalni članak

Mlada hrvatska košarkaška reprezentacija osvojila je zlatnu medalju u na EP-u za igrače do 16 godina. Izabranici Milana Karakaša u finalu su pobijedili Španjolsku 71:70.

Nakon dodjele medalja u dvorani u Novom Sadu zasvirala je 'Lijepa naša' koju su zlatni dečki zajedno otpjevali. Dino Rađa je zabilježio taj trenutak, a video je objavio na svom Facebooku. Rađa i Stojko Vranković cijelo su vrijeme bili uz reprezentaciju.  

- Igrači su pokazali strahovita muda, a to ne možeš naučiti, s tim se rađaš. Dečki su u tri navrata pokazali muda, pokazali su nesebičnost, igrali su kao momčad, zato su i uspjeli, vidjelo se na njima da su prijatelji i da ginu jedan za drugoga. Nitko nije od njih htio postati zvijezda, nego je svatko dočekao svojih pet minuta i to se isplatilo. Ovih sam se dana zbog njih dobro isplakao od sreće - rekao Dino Rađa.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 28

JO
josip
20:24 19.08.2018.

neprocjenjivo!!! A za sve ostalo Master Card

Avatar Mi sami
Mi sami
20:26 19.08.2018.

Lijepo je cuti Lijepu nasu u lijepom hrvatskom Novom Sadu

PR
prajdali100
19:50 19.08.2018.

NEPROCJENJIVO !!! Je li Vučić naredio da se malo smanji ton !? Hi hi hi hi hi Ništa na sajtu RTS, b92 ......maca popapala jezik. Muk !!!