Dečki, svaka čast

Pogledajte kako su hrvatski navijači oduševili Islanđane i postali hit

Foto: Screenshot
navijači
26.06.2018.
u 18:58
Tijekom dana naši su navijači bili na svakom koraku u Rostovu, odlično su se zabavljali, a družili su se s Islanđanima.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski navijači okupirali su Rostov u kojem će naša reprezentacija večeras odmjeriti snage s Islandom. Vatreni u tu utakmicu ulaze s manjim pritiskom jer su osigurali osminu finala, a vjerojatno i prvo mjesto u skupini.

No, idemo na pobjedu i protiv Islanda, a navijači će nam ponovno biti 12. igrač.

>>Pogledajte kako su naši navijači predvodili haku

Tijekom dana naši su navijači bili na svakom koraku u Rostovu, odlično su se zabavljali, a družili su se s Islanđanima. U jednom trenutku postali su pravi hit jer su predvodili islandsku haku.

Drago nam je čuti da su naši navijaču u Rusiji u sjajnom izdanju, nema incidenata, a svijet izvještava o njima u superlativima.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
19:26 26.06.2018.

Kakve vez ima ovaj video sa navijacima? VL , stvarno ste totalne neznalice, uhljebi, koji nemaju nikakve veze sa novinarstvom.