Rim

Pjaca uspješno operiran, u Juveu otkrili za koliko se vraća na teren

Foto: Reuters
Marko Pjaca
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
05.09.2016., Zagreb - Kvalifikacijska utakmica Hrvatska - Turska za Svjetsko nogometno prvenstvo 2018. u Rusiji. Marko Pjaca. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Marko Pjaca
Foto: Reuters/PIXSELL
Marko Pjaca
Foto: Reuters/PIXSELL
Marko Pjaca
Foto: Reuters/PIXSELL
Marko Pjaca
31.03.2017.
u 17:16
Operaciju koja je trajala sat vremena izveo ugledni liječnik i profesor Pier Paolo Mariani, specijalist koji je uspješno sanirao koljena brojnih nogometaša
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Marko Pjaca uspješno je operiran u Rimu nakon što se u utorak ozlijedio u prijateljskoj utakmici protiv Estonije. Juventusov igrač je pretrpio puknuće prednjeg križnog ligamenta koljena, djelomično i meniskusa te mu je oštećen i kolateralni ligament.

Operaciju koja je trajala sat vremena izveo ugledni liječnik i profesor Pier Paolo Mariani, specijalist koji je uspješno sanirao koljena brojnih nogometaša.

"Marko Pjaca uspješno je operirao križni ligament i menisk desnoga koljena. Operaciju su izveli prof. Mariani uz asistenciju dr. Claudija Riga, šefa Juventusove liječničke službe", piše u priopćenju na Juventusovoj službenoj stranici.

"Sve je prošlo u najboljem redu i Marko odmah počinje proces rehabilitacije. Prognoza je da će se vratiti na teren za šest mjeseci."

>>Zbog pogreške liječnika ostao bez bubrega: Evo kako je Klasnić reagirao na presudu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

JU
juma
17:53 31.03.2017.

Sve su to sada nagadjanja. Tesko je reci kada se vraca, a osobito kada ce opet uhvatiti formu. Poljski reprezentativac A. Milik, igrac Napolija vratio se vec nakon 4 mjeseca, no nije niti sjena onog igraca od prije ozljede.

Avatar Idler 3
Idler 3
11:33 01.04.2017.

Marku brz oporavak al mi je sve to ipak čudno. On nema iza sebe 30-ak tekmi u sezoni, naprotiv, odmorniji je od većine suigrača. Ovo mu nije prva ozljeda, izgleda je ipak kilaža u pitanju ?! Još jednom puno sreće, to ni nit laka nit jednostavna ozljeda.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
08:42 01.04.2017.

pola godine!bravo hns,bravo cacicu,bravo sukeru!