O ČEMU jE RIJEČ?

'Ovo je objava rata!' Proslava zgrozila Engleze, Hillary Clinton brani Amerikanku

Foto: Reuters/DPA/PIXSELL
Alex Morgan
Foto: Reuters/DPA/PIXSELL
Alex Morgan
Foto: Reuters/DPA/PIXSELL
Alex Morgan
Foto: Reuters/DPA/PIXSELL
Alex Morgan
03.07.2019.
u 11:12
Bivša prva dama i predsjednička kandidatkinja Hillary Clinton koja je napisala kako je ekipa zaslužila taj čaj
Pogledaj originalni članak

Ženska nogometna reprezentacija SAD-a plasirala se u finale Svjetskog prvenstva pobjedom nad Engleskom 2:1. Amerikanke zaista igraju sjajan nogomet, a jedna od najboljih igračica njihova je Alex Morgan koja je postigla pogodak u 39. minuti za konačnih 2:1. 

Nakon tog pogotka Morgan je proslavila simulirajući ispijanje čaja, a to je postala glavna tema koja je čak dovela i do ''mini'' obračuna između Engleza i SAD-a. 

Neki smatraju da je Morgan "provocirala" Engleze i njihovu ljubav prema ovom napitku, a drugi brane napadačicu komentirajući kako je odala počast poznatoj bostonskoj čajanci. Ima i onih koji misle da se ipak samo radi o proslavi rođendana koji je jučer slavila nogometašica.

I poznati su se uključili u komentiranje proslave pa je tako engleski voditelj Piers Morgan ovo nazvao "objavom rata". S američke strane svoje nogometašice branila je bivša prva dama i predsjednička kandidatkinja Hillary Clinton koja je napisala kako je ekipa zaslužila taj čaj. Morgan je ipak odlučila sačuvati tajnu proslave za sebe. 

– Zadržat ću to za sebe – rekla je Morgan. 

>>> Pogledajte što je Nenad Bjelica rekao nakon utakmice na pripremama Dinama

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 57

AD
andrijasevic.davor
11:21 03.07.2019.

Potpuna nepismenost!!! Misterija je kako ovakvi mogu pisati novinske članke. Naime, ne može ženska ekipa biti MOMČAD!?!

Avatar dpejakovic
dpejakovic
12:24 03.07.2019.

Novinari iz dana u dan truju ljude mržnjom!

NJ
njofra51
11:29 03.07.2019.

a da ipak nije bila rakija, ja je pijem kao čaj