NHL LIGA

Ovečkin osigurao pobjedu Washingtonu

11.11.2008.
u 08:46
Pogledaj originalni članak

Dvadesettrogodišnji Aleksandr Ovečkin, ruski hokejaš, prošle je sezone bio najkorisniji igrač regularnog dijela lige NHL. Ove sezone se još nije zagrijao, ali je dao obol u pobjedi protiv Tampa Bayja.

Washington je pobijedio 4-2, a Ovečkin je postigao pogodak kojim je definitivno shrvan gostujući sastav, a prije toga je i kod jednog pogotka asistirao. Trenutačno je Ovečkin na brojkama od tri pogotka i sedam asistencija u NHL ligi.

Domaćin je već nakon prve četvrtine dohvatio visoko vodstvo (3-0) Potijevim, Greenovim i Fehrovim pogocima, a Ovečkin je pet minuta prije kraja utakmice svladao Kolziga za 4-1 čime je moguća neizvjesna završnica isparila s leda u Washingtonu.

New York Rangersi su do ponedjeljka imali sedam pobjeda u deset domaćih ogleda, no protiv Edmontona su od početka bili u zaostatku. Gubili su 2-0, ali su ipak došli do produžetka pogocima Mara i Druryja. Budući da u dodanom vremenu nije bilo pogodaka pobjednik se odlučivao kaznenim udarcima gdje su, na kraju, spretniji bili gosti iz Edmontona.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr