NAJLJEPŠE LICE SP-A

Ova seksi Ruskinja promovira SP izazovnim fotografijama

Foto: Instagram
Viktorija Lopireva
Foto: Instagram
Viktorija Lopireva
03.05.2017.
u 16:57
Bivša Playboyeva zečica i sportska novinarka Viktorija Lopireva (33) ambasadorica je SP-a 2018., a svijet ju je zapamtio nakon ždrijeba za Kup konfederacija na kojemu je bila voditeljica.
Pogledaj originalni članak

Kup konfederacija, tradicionalni turnir koji se održava godinu dana uoči Mundijala, a na kojem će se uz domaćina SP-a Rusiju i svjetske prvake Nijemce naći još šest kontinentalnih prvaka (Portugal, Australija, Čile, Meksiko, Kamerun i Novi Zeland), pred vratima je. 

A uvertira u Svjetsko prvenstvo ne može biti ljepša. Rusi ništa nisu prepustili slučaju, žele da njihov SP bude za pamćenje pa su zato promociju i Mundijala i Kupa konfederacija dali u ruke jednoj od najljepših Ruskinja. Bivša Playboyeva zečica i sportska novinarka Viktorija Lopireva (33) ambasadorica je SP-a 2018., a svijet ju je zapamtio nakon ždrijeba za Kup konfederacija na kojemu je bila voditeljica. 

Atraktivnoj plavuši to nije bilo i jedino zaduženje oko Mundijala kojemu je postala zaštitno lice, nedavno je provela novinare stadionima na kojima će se igrati utakmice SP-a, Mundijal promovira odlazeći na utakmice Lige prvaka, a atmosferu zagrijava i izazovnim fotografijama na društvenim mrežama... Sve za domovinu!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.