JE LI TOČNO?

Oglasio se HRS: Dali su sedam razloga za podbačaj na prvenstvu

Foto: Reuters
Oglasio se HRS: Dali su sedam razloga za podbačaj na prvenstvu
24.01.2021.
u 17:27
"Domagoj Duvnjak je načet ozljedama, prebolio #covid19 te bez razmišljanja, nakon dva tjedna prisilne izolacije i strogog mirovanja u krevetu, uskočio u dres reprezentacije"
Pogledaj originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija zakomplicirala si je put do četvrtfinala. Naime, naši su Kauboji izgubili od Argentine, a na kraju svega je i Lino Červar dao ostavku. Šok na šok. Puno se polemiziralo i on jednom i o drugom,  a nakon prespavane noći oglasio se i rukometni savez na svojim društvenim mrežama sa razlozima podbačaja. 

Objavu prenosimo u cijelosti. 

Od istine se ne bježi. 
1. Hvala na kritikama, pohvalama & podršci, znamo da ste uz nas.
2. Domagoj Duvnjak je načet ozljedama, prebolio #covid19 te bez razmišljanja, nakon dva tjedna prisilne izolacije i strogog mirovanja u krevetu, uskočio u dres reprezentacije. Nije mu bio problem odigrati “male utakmice“ i voditi svoje suigrače, svoju obitelj 

3. Igor Karačić je riskirao vlastito zdravlje te nakon (pre)duga dva mjeseca bez rukometnog treninga, vruće glave i još vrućeg srca sletio na teren.
4. Marin Šego je s ozljedom stopala i pod cijenom brojnih klupskih rasprava, svom snagom stao na hrvatski gol.
5. Ivan Martinović je izmučen od viroze, preuzeo ulogu ključnog igrača te već sad zadužio sve ljubitelje hrvatskog rukometa.

6. Sjajni dvojac Cindrić - Stepančić nam nedostaje. Luka & Luka čine okosnicu ove reprezentacije koju su nosili nebrojeno puta dosad, baš kao i naši navijači.
7. Hrvatska neće stati, idemo dalje, nema predaje i #iznadsvihhrvatska‼️

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar odvratni_ZG_kurir
odvratni_ZG_kurir
20:09 24.01.2021.

Za tjedan dana će ovo Svjetsko prvenstvo u rukometu završiti. Ostati ćće zapamećno po kategoriji od skandalozno do nepotrebno. Hrvatska nacionalna vrsta treba novog izbornika. Imamo mlade perspektivne trenere, bivše igrače koji su izgarali za Hrvatsku. Treba pažljivo odabrati i pustiti izbornika bar dva velika natjecanja (dvije godine) za stvarati momčad koji može biti u svjetskom vrhu. Ne nakon provog neuspjeha tražiti "glavu" izbornika. Koliko se ja mogu sjetiti na prošlom Svjetskom prvenstvu prije dvije godine u predrundi ispali u i Danska i Francuska. I? Svi su ostali živi!!! Mediji će po onom što zapravo predstavljaju raditi javni pritisak da se uzme za izbornika neku "legendu" kako bi ostvarili svoje ciljeve. Ne, mladog perspektivnog hrvatskog izbornika treba Hrvatska nacionalna vrste - i biti ćemo opet tamo kuda nas je 2003. postavio Lino Červar. Na krovu svjetskog rukometa!

Avatar odvratni_ZG_kurir
odvratni_ZG_kurir
20:02 24.01.2021.

Idemo na Dansku s onim što igrački imamo. Nitko nije nepobjediv - samo je pitanje koliko ga se bojiš! Iznad svih Hrvatska.

DU
Deleted user
17:41 24.01.2021.

Zbog črga se pod svaku cijenu pokušava opravdati slaba igra pojedinaca u reprezentaciji kad su isti igrali u svojim klubovima do kraja.Najlakše je sada za sve optužiti Linu što je licemjerno.Brzo se zaboravljaju zasluge Červara a bio nam je spasioc preuzimanjem Reprezentacije.Pola igrača ne igra niti približno kao u svojim klubovima i očito je da opstruiraju izbornika.Za to stanje je kriv Rukometni savez.