oduzima dah

Ova ljepotica najseksepilnija je sportašica na svijetu

Foto: Instagram
Ova ljepotica najseksepilnija je sportašica na svijetu
27.09.2017.
u 13:56
Broj njenih pratitelja na Instagramu neprestano raste, a već ih ima više od 40 tisuća.
Pogledaj originalni članak

Alica Schmidt, 18-godišnja njemačka atletičarka, novi je hit na društvenim mrežama o kojem su se raspisali brojni svjetski mediji.

Ona je nedavno njemačkoj štafeti 4x400 pomogla da osvoji srebro na Europskom prvenstvu za atletičare do 20 godina, a očekuje se kako će punim sjajem zasjati na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

No, kako smo naveli, ona već sjaji na Instagramu, gdje joj broj pratitelja neprestano raste, a već ih ima više od 40 tisuća. Također, zbog svog prekrasnog izgleda portal Busted Coverage nedavno ju je proglasio najseksepilnijom sportašicom svijeta.

Ona je tako naslijedila legendarnu rusku atletičarku Jelenu Isinbajevu koja je u nekoliko navrata proglašavana najprivlačnijom.

 

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZA
zarkotih
02:28 29.09.2017.

naježih se i do izražaja dođe bodlja viška.