VELIK BROJ ZARAŽENIH

Novi problemi s koronavirusom, odgođena utakmica Aston Ville i Evertona

Foto: NEIL HALL/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Novi problemi s koronavirusom, odgođena utakmica Aston Ville i Evertona
14.01.2021.
u 16:55
Trening centar Aston Ville i dalje je zatvoren zbog koronavirusa.
Pogledaj originalni članak

Utakmica Engleske lige između Aston Ville i Evertona koja se trebala odigrati u nedjelju, odgođena je zbog velikog broja zaraženih koronavirusom u ekipi iz Birminghama.

Znatan broj igrača Aston Ville je u izolaciji i vodstvo lige je prihvatlo njihov zahtjev za odgodom.

Trening centar Aston Ville i dalje je zatvoren zbog koronavirusa.

Aston Villa ima već tri utakmice manje u prvenstvu, a klub iz Birminghama već je bio prisiljen postaviti B i omladinsku momčad u  utakmici FA kupa protiv Liverpoola prošlog tjedna nakon potvrde da je devet igrača i pet članova osoblje imalo pozitivan test. 

Velika Britanija se bori s rastućom epidemijom, a u srijedu je zabilježen novi rekordni broj smrtnih slučajeva, 1.564 u 24 sata.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.