INCIDENT

Novi napad u Splitu, ovaj put psećim izmetom! Pogledajte što se dogodilo

Foto: Dalmatinski portal
Novi napad u Splitu, ovaj put psećim izmetom! Pogledajte što se dogodilo
22.02.2019.
u 14:15
– Mogu reći da sam očekivao napad s obzirom na ozračje koje vlada u gradu. Nitko više ne smije uputiti kritiku prema Hajduku i modelu koji egzistira. Za eksces ne bih rekao da je djelo navijača nego huligana – rekao je Bukovac nakon incidenta.
Pogledaj originalni članak

Mokrim pijeskom usred konferencije za novinare danas u hotelu park napadnuti su Vedran Bukovac i Ivica Prnjak iz Građanske inicijative ''Bit će bili što su bili'' koja okuplja navijače Hajduka nezadovoljnih funkcioniranjem udruge Naš Hajduk.

– Mogu reći da sam očekivao napad s obzirom na ozračje koje vlada u gradu. Nitko više ne smije uputiti kritiku prema Hajduku i modelu koji egzistira. Za eksces ne bih rekao da je djelo navijača nego huligana. Navijači su snaga Hajduka i bez njih ne može postojati. U ovom slučaju ne želim etiketirati – rekao je Bukovac nakon incidenta.

Dalmatinski portal piše da je u vrećici bio pijesak pomiješan sa psećim izmetom. Ova akcija, zaključuju, nalik je na incident koji je doživio pisac i novinar Ante Tomić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DE
derin
15:04 22.02.2019.

Pola Splita pretpostavlja tko stoji iza ove inicijative, ta je osoba propala na svim područjima djelovanja i u Hajduku, tako da nema sto u Hajduka raditi. Ali ova mularija mora prestati s ovim, samo sramote sebe i rade antireklamu i Hajduku i Splitu. Živimo u demokraciji i svako ima pravo na mišljenje. Recimo moj dojam je da je Huljaj zadnjih mjesec, dva bio na najboljem putu, puno bolji od brbica i kosa.

SM
san.martino
14:58 22.02.2019.

Vedrane,ne daj se huliganima!Sumartin je uz tebe!

Avatar VinkoL
VinkoL
17:15 22.02.2019.

Kad malo proanaliziraš učestala splitska prezimena, a kojih u daleko većem broju ima "s one strane Drine" ne treba se čuditi da su tamo svakodnevni ekscesi. Promijenili su oni vjeru kad su pobjegli pred Turcima, ali geni su geni.