DIŽU SE TRIBINE

Novak Đoković će prodavati ulaznice za turnir u Hrvatskoj

Foto: Reuters/Pixsell
Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
Novak Đoković
30.05.2020.
u 13:17
Igrat će se u Višnjiku i također se planiraju tribine i prodaja ulaznica, možda čak i u većem broju nego u Beogradu.
Pogledaj originalni članak

Beograd će 13. i 14. lipnja biti domaćin prvog humanitarnog teniskog turnira iz serije Adria Tour koju organizira prvi tenisač svijeta Novak Đoković. Igrat će se na terenima Teniskog centra Novak na Dorćolu, u starom dijelu Beograda na desnoj obali Dunava.

Priprema se glavni teren, ali i tribine za oko 1000 gledatelja. Toliko će sretnika, prema sadašnjem stanju stvari i epidemiološkoj situaciji u Srbiji, moći prisustvovati tom spektaklu. Interes za ulaznicama je, kažu, veliki, u Beogradu i Srbiji, ali i u susjednim državama, pa i u Hrvatskoj.

Stručnjaci otkrivaju

Roditeljstvo u doba korone: Povratak u novo normalno uz korisne strane novih tehnologija

Ida Prester otkriva kako joj je dijete naučilo slova preko aplikacije za vrijeme pandemije, a njoj je tehnologija doslovno spasila život! O izazovima roditeljstva u ovo izvanredno vrijeme razgovarali smo i s prof. dr. Gordanom Kuterovac Jagodić, pročelnicom Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu i dr. Rankom Rajovićem, dugogodišnjim članom Odbora za darovite međunarodne udruge Mensa i UNICEF-ovim suradnikom na projektu ranog poticanja intelektualnog razvoja djece, te osnivačem Odsjeka za darovite Nikola Tesla Centra

Domaćin drugog turnira iz ciklusa bit će naš Zadar, 20. i 21. lipnja. Igrat će se u Višnjiku i također se planiraju tribine i prodaja ulaznica, možda čak i u većem broju nego u Beogradu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TR
Travno221
21:20 30.05.2020.

Kako, ako se nogomet igra bez gledatelja. Možda Ivanišević ima neku vezu kod Plenkovića i Capaka...