DEBITIRAO I HRVAT

Nitko kao Niko: Kovač stigao do treće pobjede zaredom, pala i Borussia Dortmund

Foto: nordphoto GmbH / Teresa Kroeger
GER, 1.FBL, Bundesliga, VfL Wolfsburg vs. Borussia Dortmund
Foto: nordphoto GmbH / Teresa Kroeger
GER, 1.FBL, Bundesliga, VfL Wolfsburg vs. Borussia Dortmund
Foto: Max Ellerbrake/DPA
firo : 11/08/2022, football, soccer, 1st league, 1st Bundesliga, season 2022/2023, VfL Wolfsburg - BVB Borussia Dortmund
08.11.2022.
u 20:39
Prije toga pobjeđivao je Bochum 4-0 i Mainz 3-0. Hrvatski nogometaš Josip Brekalo ni ovaj put nije ulazio u igru za Wolfsburg, dok je Marco Pašalić za goste zaigrao od 80. minute.
Pogledaj originalni članak

U prvoj utakmici 14. kola Bundeslige nogometaši Wolfsburga su pred svojim navijačima, s 2-0, svladali dortmundsku Borussiju.

Time je momčad koju vodi hrvatski trener Niko Kovač upisala treću ligašku pobjedu u nizu te u sve te tri utakmice Wolfsburg nije primio ni jedan pogodak. Prije Borussije (D) pobjeđivao je Bochum 4-0 i Mainz 3-0 pa se Wolfsburg zbog svega toga popeo na trenutačno osmo mjesto.

Foto: nordphoto GmbH / Teresa Kroeger
GER, 1.FBL, Bundesliga, VfL Wolfsburg vs. Borussia Dortmund

Domaćin je poveo već u šestoj minuti, a strijelac je bio Nizozemac Van de Ven, dok je pobjeda potvrđena u 91. kada je Nmecha postavio konačnih 2-0. Hrvatski nogometaš Josip Brekalo ni ovaj put nije ulazio u igru za Wolfsburg, dok je Marco Pašalić za goste zaigrao od 80. minute.

Ostale utakmice ovog kola odigrat će se u srijedu, a sastaju se Koeln - Bayer, Leipzig - Freiburg, Union Berlin - Augsburg, Eintracht - Hoffenheim i Schalke - Mainz.

Bundesliga, 14. kolo:

Wolfsburg - Borussia (D) 2-0 (Van de Ven 6, Nmecha 90+1)

Bayern - Werder (20.30 sati)

Bochum - Borussia (M) (20.30 sati)

Stuttgart - Hertha (20.30 sati)

Standings provided by Sofascore
 

>> Policija trpa u maricu navijače Hajduka

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.