SEHA LIGA

Nexe krenuo odlično protiv Motora, ali se na kraju momčad potpuno raspala

Foto: Uwe Anspach/DPA/PIXSELL
Nexe krenuo odlično protiv Motora, ali se na kraju momčad potpuno raspala
03.04.2021.
u 18:10
Nexe je odlično otvorio utakmicu i u 17. minuti imao pet pogodaka prednosti (12:7), ali su od 23. do 28. minute Ukrajinci serijom 4:0 došli do izjednačenja.
Pogledaj originalni članak

Rukometaši našičkog Nexea poraženi su sa 36:30 (15:17) na gostovanju kod ukrajinskog Motora u utakmici posljednjeg, 6. kola skupine B SEHA lige odigranoj u Zaporožju.

Nexe je odlično otvorio utakmicu i u 17. minuti imao pet pogodaka prednosti (12:7), ali su od 23. do 28. minute Ukrajinci serijom 4:0 došli do izjednačenja. S dva gola u posljednjoj minuti prvog poluvremena momčad Branka Tamšea je na odmor otišla s vodstvom 17:15.

U drugom poluvremenu je uslijedio preokret. Domaći su do prvog vodstva na utakmici stigli u 33. minuti (18:17), da bi dogurali i do najvećih šest golova prednosti s kakvom je dvoboj i završio (36:30).

Janko Kević je sa šest pogodaka bio najbolji strijelac Nexea, a po pet golova postigli su Živan Pešić i Gianfranco Pribetić. Strijelce Motora predvodili su Kasai i Minockij sa po šest pogodaka svaki.

Motor je s 12 bodova prvi u skupini B ispred Vardara i Nexea koji imaju po devet, ali skopska momčad ima utakmicu manje. Vojvodina je četvrta s tri boda.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.