Je li to moguće?

Nevjerojatno je da ovo ne znaju! Slavni trener otkrio začuđujuć podatak

Foto: Reuters/PIXSELL
Britain Soccer Football - Swansea City v Liverpool - Premier League - Liberty Stadium - 1/10/16 Liverpool manager Juergen Klopp celebrates with Dejan Lovren at the end of the match Reuters / Stefan Wermuth Livepic EDITORIAL USE ONLY.
03.04.2018.
u 13:58
- Čitam puno knjiga i gledam dosta filmova pa to koristim za motivaciju svojih igrače
Pogledaj originalni članak

Nogometaše Liverpoola sutra očekuje važan dvoboj, u četvrtfinalu Lige prvaka na svom će Anfieldu dočekati Manchester City. Uoči tog dvoboja trener redsa Jurgen Klopp otkrio je da često ima zanimljive metode kako motivirati igrače.

- Čitam puno knjiga i gledam dosta filmova pa to koristim za motivaciju svojih igrače. Primjerice, neki lik koji me se dojmio mi posluži da to prenesem na svoje igrače, rekao je Klopp pa prepričao zanimljivost iz doba dok je vodio Borussiju Dortmund.

- Rocky Balboa za mene je velika insiracija pa sam pričom o njemu želio motivirati igrače pred susret s bayernom. Pričao sam im o onom nastavku kad se Rocky borio s Ivanom Dragom, imao sam spremnu i prezentaciju, govor, sve..., prepričao je Klopp pa onda iznio jedan nevjerojatan podatak.

- U jednom trenutku shvatio sam da moji igrači ne reagiraju, da me čudno gledaju. Upitao sam ih jesu li ikada čuli za Rockyja Balbou, a samo su se dvojica javila. ostali nikad nisu ni čuli za njega, kazao je sadašnji trener Liverpola te dodao da je nakon toga neko vrijeme prestao s tom metodom...

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

SO
SoloHan
14:48 03.04.2018.

svi naši nigometaši znanu za Šašu Matića

OD
odisej22
14:58 03.04.2018.

Rock Balboa? Pa ,Kloppe ja imam 63 g.bio sam mlad kad je taj S. Stalone snimio taj film,hej to je smeće pd filma. Stalone i gluma,ti stvarno pročitaj Homera i Ilijadu. Hebo te Balboa.