Vatreno slavlje

Modrić ugledao Srnu na tribini, a onda je uslijedila erupcija emocija

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Darijo Srna
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Darijo Srna
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Darijo Srna
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Darijo Srna
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Darijo Srna
10.10.2017.
u 12:44
Vidjelo se kako je Srna bio silno sretan zbog pobjede naših nogometaša. Nije mogao suzdržati emocije ni pred "svojim" Ukrajincima.
Pogledaj originalni članak

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna uoči utakmice s Ukrajinom posjetio je bivše suigrače, a bodrio je vatrene i s tribina kijevskog stadiona. Veselio se pogocima Andreja Kramarića, a posebno emotivan bio je trenutak po svršetku utakmice.

Luka Modrić s ostalim reprezentativcima slavio je pobjedu na igralištu, a kad je u svečanoj loži ugledao Srnu, podigao je ruke u zrak i tako pozdravio bivšeg suigrača.

Srna mu je uzvratio na jednak način i uz pljesak, a vidjelo se kako je bio silno sretan zbog pobjede naših nogometaša. Nije mogao suzdržati emocije ni pred "svojim" Ukrajincima. 

 

Bila je to lijepa Modrićeva gesta prema prijatelju koji zbog slučaja s dopingom proživljava najteže trenutke u svojoj uspješnoj karijeri.

 

Srna je potom obišao naše igrače te im čestitao na uspjehu, a nije propustio fotografirati se sa sadašnjim kapetanom Modrićem.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 52

ZA
zazidje
13:25 10.10.2017.

Dinamovac sam, ali Srni skidam kapu dolje za sve što je dao za Hrvatsku. Jedan od najboljih kapetana i čovjeka. Fala ti za sve Dario

HR
Hrvatska
13:23 10.10.2017.

Darijo Srna veliki covjek sa velikim srcem.

BI
billynik
13:44 10.10.2017.

KOje bolesno piskaraloa, pa zašto bi Srna trebao skrivati svoje osjećaje?