POZVAN MATAS

Mitrović zbog transfera ne ide s reprezentacijom u Kinu, Rijeka će dobiti četiri milijuna eura

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Mitrović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Matej Mitrović
04.01.2017.
u 13:50
Mitrović je u Rijeku stigao 2013. godine iz Cibalije, a za reprezentaciju Hrvatske je dosad ubilježio četiri nastupa i postigao jedan gol.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski izbornik Ante Čačić oslobodio je Mateja Mitrovića nastupa za reprezentaciju na China Cupu, a vatrenima će se priključiti Nikola Matas iz Osijeka.

Mitrović je dobio slobodno kako bi završio transfer u turski Bešiktaš. Rijeka će za 23-godišnjeg braniča dobiti četiri milijuna eura što je drugi najveći transfer u povijesti kluba nakon Andreja Kramarića (10 milijuna).

Mitrović je u Rijeku stigao 2013. godine iz Cibalije, a za reprezentaciju Hrvatske je dosad ubilježio četiri nastupa i postigao jedan gol. 

>> Još 2013. nije dobivao ionako skromnu plaću, a danas zabija za Hrvatsku

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JU
juma
15:27 04.01.2017.

Znači Rijeka baš i ne računa s tim kako bi mogli osvojiti naslov. Kukavički potez kluba i hrabar potez igrača koji odlazi u Istanbul gdje se svaki tjedan dogodi jedan teroristički napad i gdje su mete prije svega stranci.