PREDRAG MIJATOVIĆ

Mijatović: Hrvatska je bila izvanredna, gotovo savršena!

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Mijatović: Hrvatska je bila izvanredna, gotovo savršena!
12.06.2012.
u 08:22
– Da je netko iz Hrvatske ovo režirao, ne bi to mogao bolje učiniti nego što se dogodilo na terenu – kaže Mijatović
Pogledaj originalni članak

Bivša Realova igračka zvijezda, potom i sportski direktor madridskog kluba Predrag Mijatović uručio je Mariju Mandžukiću trofej "The Man of the Match". Taj pokal Uefa dodjeljuje najboljem igraču svake utakmice Eura po svom izboru, a predaju ga Uefine legende, među kojima je i Davor Šuker, koji je nagradu uručio u ponedjeljak najboljem igraču utakmice Ukrajina – Švedska. A o pobjedi 3:1 Hrvatske protiv Irske Mijatović nam je rekao:

– Izvanredno! Početi Euro na ovakav način, ovako važnom pobjedom, stvarno je fantastična stvar i svi trebaju biti iznimno zadovoljni. No, ovo je tek početak, ne treba sad stvarati veliku euforiju. U grupnoj fazi natjecanja sve je moguće, prva je utakmica, dakako, važna, ali preostale su još dvije utakmice u kojima se svašta može dogoditi – rekao je Mijatović i naglasio:

– Hrvatska je bila vrlo motivirana, odigrala je vrlo dobru utakmicu. Sve je funkcioniralo gotovo savršeno, pravodobno su zabijani golovi, pa iako su se Irci pokušavali vratiti, u tome nisu uspjeli. Rano vodstvo, pa opet ponovno vodstvo u ključnom trenutku prije odlaska na odmor, te učvršćivanje prednosti početkom drugog dijela – da je netko iz Hrvatske ovo režirao, ne bi to mogao bolje učiniti nego što se dogodilo na terenu!

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od utorka.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.