Sramota

Maskirani huligani upali na trening i pretukli igrače i vodstvo kluba

Foto: Reuters/Pixsell/Facebook
Maskirani huligani upali na trening i pretukli igrače i vodstvo kluba
15.05.2018.
u 22:14
Dost je zadobio posjekotine glave, dok su ozljede pretrpjeli i pomoćni treneri Mario Monteiro i Raul Jose
Pogledaj originalni članak

Napadač nizozemske nogometne reprezentacije i portugalskog prvoligaša Sportinga iz Lisabona Bas Dost zadobio je ozljede glave u napadu 50-ak maskiranih huligana koji su upali na trening Sportinga te naoružani palicama napali igrače i stručno vodstvo kluba.

Dost je zadobio posjekotine glave, dok su ozljede pretrpjeli i pomoćni treneri Mario Monteiro i Raul Jose.

Napad su osudili i klub i vodstvo portugalske lige.

Sporting je prvenstvo okončao na trećem mjestu s 10 bodova manje od prvaka Porta, odnosno tri manje od druge Benfice, no mogao bi sezonu završiti s trofejom jer u nedjelju igra finale Kupa protiv Avesa.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DO
domxerex
23:49 15.05.2018.

Odmah treba Torcidu poslati na instrukcije preko EU projekta o međudržavnoj razmjeni iskustava i povećanje navijačkih aktivnosti.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
07:47 16.05.2018.

To su antifasisti uradili iz revolta zbog lose vlade. Tako se i u nas ulicarsko nasilje preko medija podrzava.

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
22:45 15.05.2018.

Ma toga nema na zapadu...jel tak? Sva sreca pa nismo u sjevernoj korei...i tam je izgledno da buju mediji prestali biti u sluzbi partije.