Ajmo!

Mamić pjevao uoči odluke o izručenju: Volim majku, oca svoga, bojim se samo...

Foto: Screenshot
Mamić pjevao uoči odluke o izručenju: Volim majku, oca svoga, bojim se samo...
22.07.2019.
u 20:49
Pred Sudom Bosne i Hercegovine će se razmatrati zahtjev hrvatskog ministarstva pravosuđa za Mamićevim izručenjem
Pogledaj originalni članak

Zdravka Mamića u utorak u Sarajevu čeka još jedan važan dan. Naime, pred Sudom Bosne i Hercegovine će se razmatrati zahtjev hrvatskog ministarstva pravosuđa za njegovim izručenjem, a ročište će se održati ispred suca Mirsada Strike u 13 sati.

Doduše, čak i ako sud Mamića odlučiti poslatu natrag u Hrvatsku, to ne znači da će ga policija dočekati na granici već sutra, u prvom redu stoga što će imati pravo na žalbu, ali i zato što potom na red stupa ministar pravde BiH koji donosi konačnu odluku.

Bilo kako bilo, čini se da se Zdravko Mamić u Bosni i Hercegovini odlično zabavlja, a sada je portal 24sata došao do nove snimke na kojoj ga je moguće vidjeti u ulozi pjevača.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Mamić je trčkarao po dvorani uz pjesmu Šokac, a iz snimke nije jasno je li možda nastala 16. srpnja, kada je proslavio 60. rođendan.

- Sin sam zlatnih žitnih polja, rodnih njiva, šuma hrasta, volim majku, oca svoga, bojim se samo Boga - zapjevao je nekadašnji izvršni predsjednik Dinama, kojeg je očito put mogao odnijeti i u estradna vode.

Da voli pjevati, hrvatskoj javnosti nije ništa novo, a sada su se na to polako već priviknuli i u Bosni i Hercegovini. Eto, prije samo desetak dana je svoje glasovne mogućnosti iskazao i na jednoj svadbi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 62

FM
frano.milicevic
10:26 23.07.2019.

Covjek koji je od dinama napravio moderan i stabilan klub, igraci koje je stvarao su u najjacim europskim klubovima, iz toga je profitirala reprezentacija kao vice prvak svijeta. I sad takvom genijalcu sudi koruptivno udbasko pravosudje republike hrvatske.

JO
jozobozo
08:39 23.07.2019.

Samo se vi veselite. Nebu Maminjo samo tako u rešt. A zašto i bi? Ako mogu ministri "hapati", zašto nebi i on. Uostalom,za političare,Maminjo je sveta vodica! A tek da ga Ajduk ima. Eeee,suhim zlatom bi ga platio!

KV
Karlo.V
10:26 23.07.2019.

Znate li vi da svi naši brodari imaju registrirane tvrtke i u Liberiji,Marshallskim otocima,Panami,gdje već ne,samo da smanje porezna davanja,a i dalje sve rade iz Hrvatske,samo plaćanja i naplata ide u te "fantomske"tvrtke. Nitko ih ne tuži i ne sudi im,a rade po istom sistemu kao i Mamićevi agenti.E sad zašto jedni mogu,a drugi ne...