SJAJNA ATMOSFERA

Maksimir će gorjeti večeras, Dinamo rasprodao 'zapad'

Foto: Igor Soban/PIXSELL
Maksimir će gorjeti večeras, Dinamo rasprodao 'zapad'
09.08.2022.
u 17:15
Nogometaši Dinama uz pomoć brojne publike u lovu na Ligu prvaka.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski prvak Dinamo večeras od 20 sati traži prolazak u play-off Lige prvaka protiv bugarskog Ludogoretsa

Plavi će imati sjajnu podršku s tribina, prodaja ulaznica ide jako dobro pa je tako rasprodana zapadna tribina. Očekuje se da će se na Maksimiru večeras biti više od 15.000 domaćih navijača. 

Domaći portali pišu da je u ranim popodnevnim satima na dan utakmica rasprodana tribina zapad gore i dolje. U prodaji se još uvijek mogu naći karte za sjevernu tribinu.

- Pozivamo sve navijače da na vrijeme kupe svoje ulaznice za utakmicu kako bi od prve minute mogli biti podrška plavima u susretu za play-off Lige prvaka - objavili su na web stranici Dinama.

>> Pogledajte komentare navijača Dinama nakon remija sa Shkupijem

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

ZG
Zeljko Grabar
17:32 09.08.2022.

Konacno nesto pozitivno o utakmici od strane ovog lista, ali odmah sa komentarom kako bi Hajduk prodao 50000 sto i vjerujem, jer kad se zivi od rente i "Zimmer frei" gospodarstva ima se vremena za igre pogotovo ako ima kruha. Bilo bi ih i u Zagrebu mnogo mnogo vise kad bi imali stadion na kojem se moze boraviti dulje od 2 sata i slucajno ne treba otici na WC jer jedini razlog nedolazenja nisu igre i rezultati nego standard stadiona koji bi trebao biti sramota cijelog severa Hrvatske a posebno Zagreba ciji politicari ce sjediti u maksimirskim lozama i grebsti se tamo gdje se jos moze grebati.

Avatar Graničar
Graničar
17:22 09.08.2022.

Jadno. U prodaju može 22 000 ulaznica i to se ne može prodati. Dinamo se mora malo zamisliti kao klub. Hajduk bi prodao i 50 000.

Avatar VLbriše
VLbriše
17:24 09.08.2022.

Protivnik kada vidi komunistički stadion , odmah bu predal tekmu .I tak bu Dinamo bez znoja u ligi prvaka !!