Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA ATMOSFERA
Povratak na članak

Maksimir će gorjeti večeras, Dinamo rasprodao 'zapad'

Nogometaši Dinama uz pomoć brojne publike u lovu na Ligu prvaka.

Komentari 7

ZG
Zeljko Grabar
17:32 09.08.2022.

Konacno nesto pozitivno o utakmici od strane ovog lista, ali odmah sa komentarom kako bi Hajduk prodao 50000 sto i vjerujem, jer kad se zivi od rente i "Zimmer frei" gospodarstva ima se vremena za igre pogotovo ako ima kruha. Bilo bi ih i u Zagrebu mnogo mnogo vise kad bi imali stadion na kojem se moze boraviti dulje od 2 sata i slucajno ne treba otici na WC jer jedini razlog nedolazenja nisu igre i rezultati nego standard stadiona koji bi trebao biti sramota cijelog severa Hrvatske a posebno Zagreba ciji politicari ce sjediti u maksimirskim lozama i grebsti se tamo gdje se jos moze grebati.

VL
Avatar Graničar
Graničar
17:22 09.08.2022.

Jadno. U prodaju može 22 000 ulaznica i to se ne može prodati. Dinamo se mora malo zamisliti kao klub. Hajduk bi prodao i 50 000.

VL
Avatar VLbriše
VLbriše
17:24 09.08.2022.

Protivnik kada vidi komunistički stadion , odmah bu predal tekmu .I tak bu Dinamo bez znoja u ligi prvaka !!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.