Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČAČIĆEV IZBOR

S ovih 11 će Dinamo istrčati večeras protiv Ludogoreca u nastavku lova na LP

Razgrad: Slavlje igrača GNK Dinamo nakon pobjede Ludogoretsa a 2:1
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
09.08.2022.
u 14:13

Čačić bi s identičnom postavom trebao krenuti i na Maksimiru, a najveća dvojba mu je desno krilo; Luka Ivanušec ili Dario Špikić. Iako Ivanušec na toj poziciji nije blistao u Bugarskoj, čini se da će opet dobiti prednost.

Dinamo na Maksimiru danas od 20 sati igra uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka protiv bugarskog prvaka Ludogoreca, u kojem hrvatski prvak brani 2:1 prednost iz prve utakmice.

Dinamo je slavio golovima Perića u 6. i autogolom Ludogorecovog vratara Padta u 9. minuti, a Bugari su smanjili preko Tekpeteyja (neće igrati u Maksimiru zbog kartona) u 22. minuti.

U tom prvom susretu prošlog tjedna početna postava Dinama je izgledala ovako: Livaković – Ristovski, Šutalo, Perić, Ljubičić – Ademi, Mišić – Ivanušec, Baturina, Oršić – Drmić.

Čačić bi s identičnom postavom trebao krenuti i na Maksimiru, a najveća dvojba mu je desno krilo; Luka Ivanušec ili Dario Špikić. Iako Ivanušec na toj poziciji nije blistao u Bugarskoj, čini se da će opet dobiti prednost. Lijevo krilo će biti Oršić.

Bruno Petković igrao je posljednjih pola sata u Bugarskoj, ali ovaj dvoboj će vrlo vjerojatno početi s klupe. Josip Drmić bi trebao započeti od prve minute. Obrana je više manje poznata, lijevi bek Ljubičić, desni Ristovski. Stoperski par će vjerojatno činiti Perić i Šutalo, iako neće biti ni iznenađenje ako krene Lauritsen od početka.

Ademi i Mišić su u sredini, dok bi Baturina trebao započeti susret protiv Bugara iza Drmića.

Dinamovih 11 za Ludogorec: Livaković – Ristovski, Šutalo, Perić, Ljubičić – Ademi, Mišić – Ivanušec, Baturina, Oršić – Drmić.

Komentara 8

PA
pappmisi
17:28 09.08.2022.

Ajmo Dinamo !! Cacicu uz tebe smo !! Navijaci iz Madjarske !!

DU
Deleted user
17:21 09.08.2022.

Naprijed naši Građani.

CA
Cappucino
17:05 09.08.2022.

Uh, kako napraviti da prođemo, a da ovog svejedno otpuste???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije