Španjolska

Madridski Atletico nema namjeru dovesti vatrenog

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Ivan Rakitić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
Luka Modrić i Ivan Rakitić
Foto: Petar Glebov/Pixsell
Ivan Rakitić
07.04.2020.
u 19:33
Rakitić, 32-godišnji vezni igrač, s Barcelonom ima ugovor do ljeta 2021. godine a ranije je poručivao da ondje želi ostati što duže
Pogledaj originalni članak

Nogometni klub Atletico Madrid poručio je u utorak da ne namjerava na ljeto dovesti hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića iz Barcelone, odbacivši medijske špekulacije.

Novine Mundo Deportivo izvijestile su ranije tijekom dana, ne navodeći izvor informacije, kako je „Atlético spreman dovesti Rakitića“ kojeg želi prodati Barcelona.

'S naše strane nema ničega', rekao je dužnosnik Atlética.

Posljednjih dana je, dok traje prekid španjolskog prvenstva zbog koronavirusa, Mundo Deportivo pisao i o interesu Milanu te Seville za Rakitića.

Glasnogovornici Barcelone i Milana su to nazvali „medijskim špekulacijama“ odbivši ih komentirati. Rakitićev zastupnik je poručio da ne komentira medijske napise oko mogućih transfera.

Rakitić, 32-godišnji vezni igrač, s Barcelonom ima ugovor do ljeta 2021. godine a ranije je poručivao da ondje želi ostati što duže.

Odigrao je 299 utakmica od dolaska u katalonski klub 2014. godine.

Od 13. ožujka se nalazi u svojoj kući u predgrađu Barcelone gdje individualno vježba dok u Španjolskoj traje izvanredno stanje.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar EUJ-
EUJ-
19:43 07.04.2020.

Madridski Atletico nema namjeru dovesti švajcarskog.