STROGA KAZNA

Lens zbog huliganskih izgreda igra dvije utakmice pred praznim tribinama

Foto: Reuters
Lens zbog huliganskih izgreda igra dvije utakmice pred praznim tribinama
20.09.2021.
u 23:00
Do incidenta je došlo kada su gostujući navijači počeli bacati razne predmete na tribinu s navijačima Lensa nakon čega su domaći navijači utrčali na teren.
Pogledaj originalni članak

Francuski nogometni prvoligaš Lens igrat će dvije domaće utakmice bez navijača zbog navijačkih izgreda koji su se dogodili u subotnjem derbiju protiv gostujućeg Lillea, objavila je u ponedjeljak disciplinska komisija francuske lige.

To znači da će Lens domaće utakmice protiv Strasbourga (22. rujna) i Reimsa (1. listopada) igrati pred praznim stadionom. Također, navijačima Lillea bit će zabranjen dolazak na gostujuću utakmicu kod Strasbourga (25. rujna). 

Navijački izgredi na utakmici Lensa i Lillea  dogodili su se u poluvremenu zbog čega je nastavak susreta kasnio više od pola sata, a bilo je upitno hoće li se utakmica uopće nastaviti.

Do incidenta je došlo kada su gostujući navijači počeli bacati razne predmete na tribinu s navijačima Lensa nakon čega su domaći navijači utrčali na teren i krenuli prema gostujućoj tribini. Došlo je do tučnjave, a još veće izgrede spriječila je intervencija policije i redara.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.