ČEKIĆARI 11.

Legendarni napadač brani Bilića: 'Nije mogao bolje od ovoga'

Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić
Foto: Press Association/Pixsell
Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić - West Ham
Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić - West Ham
22.05.2017.
u 12:30
- Ambicije su da u idućeoj sezoni u najgorem slučaju osvojimo 10 mjesto, ali nadamo se da se možemo probiti u prvih osam ili šest - rekao je Bilić.
Pogledaj originalni članak

Trener West Hama Slaven Bilić danas će se, prema pisanju Telegrapha, sastati s vodstvom kluba kako bi razgovarao o svojoj budućnosti i ljetnom prijelaznom roku. Uprava West Hama želi da Bilić ostane iako mu neće ponuditi produljenje ugovora koji mu traje još 13 mjeseci.

Englezi pišu da su u klubu razočarani osvojenim 11. mjestom nakon što su lani bili sedmi, ali da je Bilić imao teškoće s kojima se dobro nosio poput preseljenja na novi stadion, ozljeda i odlaska tada najboljeg igrača Dimitrija Payeta.

- Ambicije su da u idućeoj sezoni u najgorem slučaju osvojimo 10 mjesto, ali nadamo se da se možemo probiti u prvih osam ili šest. To će biti jako teško, moramo odraditi dobar prijelazni rok, izbjeći ozljede i prilagoditi se ovom stadionu. Imali smo dobre i loše utakmice, no nadamo se da ćemo u idućoj sezoni biti bolji - rekao je Bilić.

I po ovim izjavama se čini da Bilić ostaje trener, a u njegovu obranu stao je legendarni Alan Shearer, najbolji strijelac Premierlige u povijesti.

- Puno se pričalo o Biliću koji je na kraju završio na 11. mjestu. Nisam siguran da West Ham može ostvariti bolji rezultat od toga - rekao je Bilić.

A kao moguća pojačanja čekićara spominju se Pablo Zabaleta i Yaya Toure iz Cityja te napadač Sunderlanda Jermaine Defoe koji je ranije igrao u West Hamu. Sva tri nogometaša starija su od 32 godine.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.