ništa od Pojačanja

Labrin i Salata su zanimljivi, ali Dinamo odustaje od njih

Foto: Pixsell
Labrin i Salata su zanimljivi, ali Dinamo odustaje od njih
17.08.2010.
u 10:33
Dva stopera bila su nadomak Dinamu, čileanski stoper Carlos Labrin i slovački reprezentativac Kornel Salata bili su navodno pred potpisivanjem ugovora s plavima.
Pogledaj originalni članak

No, u Maksimiru su svjesni da je dovođenje novih stranaca vrlo nepopularno, pa su klupski čelnici ipak odlučili povući ručnu kočnicu u tom poslu. K tome, sad je u klub stigao i novi trener, možda će Vahid Halilhodžić imati neke ideje i želje.

No, Dinamo je kadrovski dosta slab na stoperskoj poziciji, a još traži i napadača. Vidjet ćemo kakve su Halilhodžićeve želje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

JO
jozinho
13:04 17.08.2010.

bogu hvala !

16
1612971......
18:06 17.08.2010.

bas cudno...ocito je vaha pogledao njihove treilere. ma imamo mi dobru momcad mozda jos da dovedemo slovaka ZABAVNIKA tak da cirkus bude kompletan :)