MUDRO ZBORI

Hoće li Hrvati iz ovoga naučiti lekciju? Kostelić komentirao rezultate rukometašica

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Kostelić na sarajevskoj premijeri dokumentarnog filma Gnothi Seauton – Upoznaj samog sebe
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
Ivica Kostelić
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
17.12.2020.
u 20:31
Naš proslavljeni sportaš mišljenja je da mi možemo biti dobri u svemu samo ako se pošteno primimo posla
Pogledaj originalni članak

Proslavljeni hrvatski sportaš Ivica Kostelić, osvajač Velikog kristalnog globusa 2011. godine, priznao je da također prati nastupe naših rukometašica na EP-u. Uostalom, dobro je poznat podatak da je njegov otac Ante veliki zaljubljenik u taj sport, nekoć je i sam bio igrač, a potom je i dugi niz godina bio trener muških i ženskih klubova.

Utoliko ne čudi što su televizori u domovima obitelji Kostelić ovih dana upaljeni, a Ivica je na dosadašnje ostvarenje naših djevojaka kazao sljedeće: 

- Znam što je uspjeh, a svakom uspjehu hrvatskih sportaša se veselim. Ove naše rukometašice su izgleda čudo  - kazao je u kratkom razgovoru za portal Dnevno i naglasio:

- U toj me priči ne zapanjuju rezultati, već podatak da je to zapravo polupričuvna momčad. Odakle ta energija, silina i uigranost? Volio bih da te djevojke osvoje medalje, otac to prati, on je bio rukometaš i njemu će to značiti. A ovo je velika stvar za naš sport, da se vidi kako smo dobri i u stvarima za koje smo mislili da i nismo dobri.

Ma, mi možemo biti dobri u svemu samo ako se pošteno primimo posla. Ne, ne bih sebe apostrofirao, ali u toliko sportova smo dobri, pri svjetskom vrhu, valjda to nešto govori - kazao je Ivica.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ER
EroK
17:39 18.12.2020.

Točno Ivica, ali zato smo u jednoj disciplini smo kriminalni! To je Diplomacija / politika!

Avatar anlaser
anlaser
07:38 18.12.2020.

Hrvatska nacionalna televizija je nacionalna sramota ! Uhljebi nisu u stanju prenositirukometno prvenstvo Europe ali zato svakodnevno prenose sjednice iz prazne sabornice koje nitko ne prati . Ukinite pretplatu i kodirajte programe pa da vidim hoćete li biti najgledanija televizija .

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
16:58 18.12.2020.

Hrvati u Irskoj su jako cijenjeni , zato sto smo bez pretjerivanja daleko bolji i sposobniji od vecine naroda a posebno Iraca , da nije nesposobne politike mi bi imali u Hrvatskoj 100 Rimaca , a svim sportovima bili bi u vrhu , moj zakljucak je da narodi koji se bore za opstanak , imaju prirodnu inteligenciju i snalazljivost , druga stvar koja formira nas Hrvate je raznoscnost , Hrvati su nastali pod utjecajem srednjeEuropskim Mediteranskim Slaveniskim Orjentalanim(Turski) , te Bizantinskim ,plus tri religije , puno turista itd to nas cini svestranim , lakse logicki zakljucujemo nego Germani ili drugi EU narodi , da imamo iste pozicije , obrazovne , ekonomske, sigurnosne bili bi ispred vecine zapadnih naroda , u to sam siguran , jer sudim po nama vani