Pronađen nasljenik Pekermana

Kolumbija dobila novog izbornika

Foto: Reuters/Pixsell
Kolumbija dobila novog izbornika
08.02.2019.
u 07:12
Carlos Queiroz posljednjih je osam godina vodio Iran
Pogledaj originalni članak

Portugalski nogometni stručnjak Carlos Queiroz (65) novi je izbornik kolumbijske reprezentacije. Queiroz će za kolumbijskim kormilom naslijediti Argentinca Joseja Pekermana koji je vodio ovu reprezentaciju od 2012. do 2018.

Kolumbiju je napustio nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji na kojem je ta reprezentacija ispala u osmini finala od Engleske.

Portugalac je posljednjih osam godina vodio Iran, a nakon poraza od Japana u polufinalnu nedavnog azijskoga prvenstva podnio je ostavku. Queiroz je Iran odveo na dva svjetska prvenstva (2014, 2018), ali nije uspio osvojiti naslov kontinentalnog prvaka.

Tijekom trenerske karijere vodio je i reprezentacije Portugala, Južne Afrike i UAE, te Real Madrid, Sporting, američki New York Red Bulls, japansku Nagoyo, a bio je i pomoćnik Alexa Fergusona u Manchester Unitedu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.