UFC

Khabib odustao od borbe! Ferguson ima novog suparnika

Foto: SAID TSARNAYEV/REUTERS/PIXSELL
Khabib Nurmagomedov
Foto: Reuters/Pixsell
Vladimir Putin i Khabib Nurmagomedov
Foto: Reuters/Pixsell
Khabib Nurmagomedov
06.04.2020.
u 22:47
'Meč je dogovoren i dogodit će se 100 posto negdje na Zemlji!' napisao je Dana White
Pogledaj originalni članak

Khabib Nurmagomedova definitivno je odustao od borbe protiv izazivača Tonyja Fergusona. Ovo je peti put da je meč između ta dva borca otkazan.

Borilačka priredba UFC 249 održat će se tako bez Dagestanca, koji je prije nekoliko dana najavio da trenira i neka mu samo jave mjesto održavanja.

No šef UFC-a Dana White je na svom Instagramu objavio kako Khabib neće doći, pa će tako glavna borba večeri biti između Tonyja Fergusona i Justina Gaethjea.

'Meč je dogovoren i dogodit će se 100 posto negdje na Zemlji!' napisao je Dana White.

No još se ne zna mjesto gdje će se borba održati. Bjelorusi su ponudili da se događaj održi pred publikom, ali zdravlje boraca je na prvom mjestu.

Glavna borba UFC-ove priredbe dogovorena je za 18. travnja, ali vidjet ćemo hoće li se ona na kraju i održati tog datuma.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.