Odlično surađuju

Kao prst i nokat: Kovačić asistirao Hazardu za stoti 'modri' pogodak

Foto: Reuters/Pixsell
Eden Hazard
Foto: Reuters/Pixsell
Eden Hazard
Foto: Reuters/Pixsell
Eden Hazard
26.12.2018.
u 22:39
Chelsea se zahvaljujući pobjedi nad Watfordom vratio na četvrto mjesto
Pogledaj originalni članak

Nogometaši londonskoga Chelseaja uzeli su tri boda na gostovanju kod Watforda. Slavili su s 2:1, a blistavu je partiju pružio hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić. Naš je veznjak, između ostaloga, režirao prvi pogodak gostiju u modrim dresovima.

Kova je u sudačkoj nadoknadi prvoga dijela primijetio da je Etienne Capoue kod centra poslao slabo dodavanje jednom od suigrača, presjekao loptu, te je gurnuo u noge Edenu Hazardu.

Belgijac je u nastavku akcije slomio vratara i pogodio za 1:0, tako zabio svoj stoti pogodak u dresu Chelseaja, ali slavlje gostiju nije bilo dugog vijeka. Roberto Pereyra je zabio iz voleja nakon kornera samo dvije minute kasnije, pa su momčadi otišle na odmor uz 1:1.

Chelsea je do kraja ipak ponovo zatresao mrežu, i to nakon udarca s bijele točke. Ponovo je zabio Hazard nad kojim je prethodno vratar Foster napravio prekršaj. 

Chelsea se uz osvojena tri boda vratio na četvrto mjesto, dok je Watford pao na deveto.

Redoslijed: Liverpool 51, Tottenham 45. Manchester City 44, Chelsea 40, Arsenal 38, Manchester United 32...

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KA
kajinx
01:29 27.12.2018.

Mateo igra s mozgom, najpametniji igrač na terenu.