Pozitivni

Juventusova zvijezda potvrdila: Djevojka i ja imamo koronavirus

Foto: Reuters/PIXSELL
Paulo Dybala
Foto: Reuters/Pixsell
Cristiano Ronaldo i Paulo Dybala
Foto: Reuters/Pixsell
Paolo Dybala
Foto: Reuters/Pixsell
Cristiano Ronaldo i Paulo Dybala
21.03.2020.
u 19:22
Pozitivna je i njegova djevojka Oriana Sabatini, s kojom je u izolaciji
Pogledaj originalni članak

Juventusova zvijezda Paulo Dybala (26) zaražen je koronavirusom. Argentinski reprezentativac i najskuplji igrač talijanskog prvaka objavio je na društvenim mrežama kako je njegov nalaz na virus - pozitivan.

Pozitivna je i njegova djevojka Oriana Sabatini, s kojom je u izolaciji.

"Pozdrav svima, htio sam vas obavijestiti da sam dobio rezultate za test na Covid-19 i da smo Oriana i ja pozitivni. Srećom, u savršenom smo stanju. Hvala vam na porukama", piše u svojoj objavi na Twitteru.

Daniele Rugani bio je prvi zaraženi igrač u prvoj talijanskoj ligi, a nakon njega pozitivan nalaz imao je i Blaise Matuidi, te je klub za igrače i stručno vodstvo odredio 14-dnevnu karantenu.

U Torinu tvrde kako se radi o dobrovoljnoj samoizolaciji, ali velika se prašina podigla nakon što je pet Juventusovih igrača pobjeglo iz države za vrijeme trajanja karantene: Douglas Costa, Gonzalo Higuain, Sami Khedira, Rodrigo Bentancur i Miralem Pjanić.

>> Pogledajte video: Cro Cop poručio: Koronavirus ne prašta nikome, zato ostanite doma

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BA
Barbasmora
20:59 21.03.2020.

ma ne mogu da virujem na svoje uši...... :O