INCIDENT

I u Srbiji napali strance! Metalnom šipkom po tamnoputom nogometašu

Foto: fknapredak.rs
I u Srbiji napali strance! Metalnom šipkom po tamnoputom nogometašu
11.02.2019.
u 12:10
Incident se dogodio oko 19 sati kada su dvojica mladića čiji identitet nije poznat napali Kamerunca Regisa Samuela Bahu i Senegalca Ibrahima Mamea N'Diayea.
Pogledaj originalni članak

Dva strana nogometaša Napretka iz Kruševca napadnuta su sinoć u kruševačkom Pionirskom parku, javlja RTS.

Incident se dogodio oko 19 sati kada su dvojica mladića čiji identitet nije poznat napali Kamerunca Regisa Samuela Bahu i Senegalca Ibrahima Mamea N'Diayea.

- N'Diaye je rekao da su ih vrijeđali, ali ne na rasnoj osnovi, da oni nisu odgovarali na provokacije i da je onda jedan od njih metalnim predmetom napao Ibrahima s leđa i nanio mu lakše tjelesne ozljede - rekla je glasnogovornika Napretka Valentina Vasić.

Glasnogovornica je dodala da je odmah reagirala policija, a nogometašima je pružena medicinska pomoć. 

- N'Diaye je fizički dobro, odmara se, ali psihički nikada više neće biti dobro u ovom gradu i neće se osjećati sigurno - smatra glasnogovornica kluba koja je dodala da ovakvih problema nikad prije nije bilo:

- On je ovdje šest godina, cijeli stadion mu skandira 'Ibro Srbine'. On je čista, dobra duša i dobar čovjek koji svakako nije ovako nešto zaslužio.


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

Avatar Olujni
Olujni
13:21 11.02.2019.

Ma nije to bilo, lazu, novinari, Vucic je rekao da se takvo sto kod njih ne moze dogoditi.

BL
blackpetar
12:56 11.02.2019.

gdje je sad onaj nas sportski komentator koji je zamolio delije da ne budu kao mi, tzv. skolovani novinari toliko se provaljuju da je to cudo

NI
nisamguzonjinsin
13:25 11.02.2019.

Ako ovo nije rasizam ne znam što jeste ?