Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT

I u Srbiji napali strance! Metalnom šipkom po tamnoputom nogometašu

Ndiaye Ibrahima
Foto: fknapredak.rs
11.02.2019.
u 12:10

Incident se dogodio oko 19 sati kada su dvojica mladića čiji identitet nije poznat napali Kamerunca Regisa Samuela Bahu i Senegalca Ibrahima Mamea N'Diayea.

Dva strana nogometaša Napretka iz Kruševca napadnuta su sinoć u kruševačkom Pionirskom parku, javlja RTS.

Incident se dogodio oko 19 sati kada su dvojica mladića čiji identitet nije poznat napali Kamerunca Regisa Samuela Bahu i Senegalca Ibrahima Mamea N'Diayea.

- N'Diaye je rekao da su ih vrijeđali, ali ne na rasnoj osnovi, da oni nisu odgovarali na provokacije i da je onda jedan od njih metalnim predmetom napao Ibrahima s leđa i nanio mu lakše tjelesne ozljede - rekla je glasnogovornika Napretka Valentina Vasić.

Glasnogovornica je dodala da je odmah reagirala policija, a nogometašima je pružena medicinska pomoć. 

- N'Diaye je fizički dobro, odmara se, ali psihički nikada više neće biti dobro u ovom gradu i neće se osjećati sigurno - smatra glasnogovornica kluba koja je dodala da ovakvih problema nikad prije nije bilo:

- On je ovdje šest godina, cijeli stadion mu skandira 'Ibro Srbine'. On je čista, dobra duša i dobar čovjek koji svakako nije ovako nešto zaslužio.


 

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar Olujni
Olujni
13:21 11.02.2019.

Ma nije to bilo, lazu, novinari, Vucic je rekao da se takvo sto kod njih ne moze dogoditi.

BL
blackpetar
12:56 11.02.2019.

gdje je sad onaj nas sportski komentator koji je zamolio delije da ne budu kao mi, tzv. skolovani novinari toliko se provaljuju da je to cudo

NI
nisamguzonjinsin
13:25 11.02.2019.

Ako ovo nije rasizam ne znam što jeste ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije