NEVJEROJATNO

Horor u susjedstvu! Otac i sin pretukli suca sjekirom poslije utakmice

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Horor u susjedstvu! Otac i sin pretukli suca sjekirom poslije utakmice
08.11.2022.
u 12:02
Sramotan napada i nešto što je za svaku osudu dogodio se u Srbiji na utakmici.
Pogledaj originalni članak

Veliki incident dogodio se u Srbiji. Po završetku utakmice Pčinjske okružne lige Mineralac - Radnički, muškarac iz Vranjske Banje pričekao je sa svojim sinovima dvojicu pomoćnih sudaca te su ih pretukli.

Nakon šaketanja, jedan je od nasilniika drškom od sjekire nastavio da udara suca i nanio mu ozbiljne ozljede, ubrzo je posla imala i policija. 

 

 

- Još uvijek nemamo potpune informacije o događaju, čekam dodatna izvješća izaslanika i dužnosnika, kao i izvješće MUP-a. Nakon toga, NS Pčinjskog okruga će se službeno oglasiti priopćenjem za javnost povodom incidenta, kao i odlukom o određenim kaznama koje su u skladu sa pravilima i propisima - rekao je predsjednik lokalnog nogometnog saveza.

Naloženo je prikupljanje dokaza i medicinske dokumentacije i protiv D. S. će, dodaju iz Tužilaštva, biti podnijeta kaznena prijava zbog nanošenja tjelesnih ozljeda.

>> Sin predsjednika Milanovića veliki je talent: Ima 18 godina i 104 kg, prešao je u najtežu kategoriju!

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.