MOYES: IMAMO ŠANSE

Guardiola: Imali smo sreće, ali je važno da smo zabili u gostima

Foto: Press Association/Pixsell
Guardiola: Imali smo sreće, ali je važno da smo zabili u gostima
02.04.2014.
u 00:02
- Odigrali smo dobru utakmicu iako sam malo nezadovoljan što smo primili gol. Znamo da moramo zabiti gol u uzvratu, no imamo šansu za to. Najbolje utakmice smo odigrali u Ligi prvaka, a sada ćemo morati to ponoviti - rekao je trener Uniteda David Moyes.
Pogledaj originalni članak

Manchester United i Bayern u prvoj su utakmici četvrtfinala Lige prvaka odigrali 1:1 tako da će se putnik u polufinale znati nakon susreta u Münchenu iduće srijede.

- Odigrali smo dobru utakmicu iako sam malo nezadovoljan što smo primili gol. Znamo da moramo zabiti gol u uzvratu, no imamo šansu za to. Najbolje utakmice smo odigrali u Ligi prvaka, a sada ćemo morati to ponoviti - rekao je trener Uniteda David Moyes koji je prokomentirao neiskorišteni zicer Welbecka u prvom dijelu.

- Tu moramo biti ubojiti. Kad dobijete takvu priliku, morate je iskoristiti.

Kapetan Uniteda Nemanja Vidić zabio je gol glavom nakon sjajne reakcije.

- Kažnjeni smo zbog jedne pogreške. Bayern je imao inicijativu, a mi smo čekali kontre. U uzvratu očekujem sličnu utakmicu, mislim da ih možemo ugroziti preko naših brzih napadača - rekao je Vidić.

Guardiola: Važno je da smo zabili

S druge strane, Bayern nije odigrao utakmicu za pamćenje.

- Zadovoljan sam, ne zaboravite da je United jedna od najboljih momčadi na svijetu. Važno je da smo zabili u gostima. Imali smo sreće što Rooney i Welbeck nisu iskoristili prilike. 1:1 je uvijek opasan rezultat, no u uzvratu ćemo ići na pobjedu - rekao je Pep Guardiola.

Veznjak Bayerna Toni Kroos je dodao:

- Bila je to teška utakmica. Dominirali smo, a oni su se branili sa svim igračima. Napravili smo sve da zabijemo i mislim da rezultat nije loš. U uzvratu je sve otvoreno.

>> Mandžo ušao i nakon 4 minute asistirao za remi Bayerna

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar billybull
billybull
08:13 02.04.2014.

treba se Bayern sto prije rijesiti ovog pepa...I opet ce biti sto je oduvijek I bio....

DU
Deleted user
11:41 02.04.2014.

pepe nema pojma o nogometu ,neka ode u mali klub pa se proslavi a ne u gotove formirane klubove . ovo sto Bayern igra je negledljivo i ne liči na nogomet. gledamo robena i riberija kako dave loptu i tek kad nemaju što sa njom daju je nekom drugpm