"Zajedno za Dinamo"

Građanska inicijativa ima prigovor na rad službenika u ministarstvu

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Građanska inicijativa ima prigovor na rad službenika u ministarstvu
25.01.2011.
u 12:08
Građanska inicijativa "Zajedno za Dinamo" podnijela je prigovor Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa. Tekst donosimo u cijelosti
Pogledaj originalni članak

Dana 26. siječnja 2011. godine predstavnici građanske inicijative "Zajedno za Dinamo" posjetit će Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa te uručiti prigovor nakon što su se službenici ministarstva oglušili na prijavljene nezakonitosti u nogometnom klubu Dinamo.

Podsjećamo, građanska inicijativa "Zajedno za Dinamo" još je u studenom prošle godine zatražila inspekcijski nadzor i nadzor zakonitosti nad NK Dinamo. Na iste nezakonitosti još od 2007. godine javno upozorava i Pučki pravobranitelj gospodin Jurica Malčić.

Ukoliko ministar Radovan Fuchs i njegovo ministarstvo nastave ne obavljati svoj posao, ne isključujemo mogućnost organiziranja novog masovnog prosvjeda Dinamovih navijača kako bi ih glasno podsjetili na njihove zakonske dužnosti i odgovornost prema građanima.

Prigodom uručenja pisanog prigovora, predstavnici građanske inicijative „Zajedno za Dinamo“ dat će izjave za medije i podijeliti priopćenje za javnost.

Građanska inicijativa "Zajedno za Dinamo"

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

AA
aazg
09:52 26.01.2011.

Hvala Bogu da netko napokon upozorava na kršenje Zakona o sportu Republike Hrvatske, članaka 27. i 34. po kojima Zdravko Mamić ne smije obavljati funkciju koju obavlja u klubu dok mu je sin licencirani FIFA menadžer. http://img716.imageshack.us/img716/9950/mariomamic.jpg Još 2007. na to upozorava Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa kao i Pučki pravobranitelj ali dopušta se da se i dalje na bezobrazan i drzak način krše zakoni Republike Hrvatske. Tko štiti Mamića, ima li to veze s njegovim financiranjem političkih kampanja i kada će se navijači tog kluba napokon probuditi i reći dosta je toga u jednom velikom, nekoć ponosnom, hrvatskom i gospodskom klubu, a danas privatnoj prčiji za bogaćenje obitelji Mamić ?!

TO
Tot
22:58 26.01.2011.

joj masa debila na masovnom prosvjedu ,ak se skupi njih 200 poštenjačina,svi su već imali posla s policijom...jadnici neka se drže hokeja i ostave dinamo na miru nama koji volimo nogomet i dinamo

Avatar Castro
Castro
13:01 25.01.2011.

PTB, cekamo te, gdje si ????? :-) :-) radujem se \" masovnom prosvjedu \" klinaca......!