KADA NEMA LOVE IMA POMOĆI

Ganska vlada darovala 1346 ulaznica za SP

Foto: Reuters
Ganska vlada darovala 1346 ulaznica za SP
23.04.2010.
u 14:10
Vlada zapadnoafričke države Gane častila je izabrane navijačke skupine s više od 1300 karata kupljenih za tri utakmice ganske reprezentacije u skupini Svjetskog prvenstva u JAR-u.
Pogledaj originalni članak

Ganski mediji objavili su informaciju da su se četiri navijačke udruge javile vladi s molbom za pomoć nakon što nisu uspjele prikupiti novac za kupnju karata.

Državna je uprava izašla navijačima ususret te uložila oko 120.000 američkih dolara da bi im omogućila navijanje za reprezentaciju u Pretoriji, Rustenburgu i Johannesburgu, gradovima u kojima Ganci igraju dvoboje četvrte skupine Mundijala sa Srbijom, Australijom i Njemačkom.

Lokalni list Graphic Sports izvještava da je Udruga navijača pod imenom Millennium Supporters Union jedina uspjela financirati put vlastitim članovima na SP kupivši 633 ulaznice.

Vlada će, objavljeno je, nastojati kupiti novi paket od 450 ulaznica za svoje državljane.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.