PIŠU TALIJANSKI MEDIJI

FOTO Prelijepa novinarka zavela glumca za kojim pate i hrvatske žene

Foto: instagram.com/dilettaleotta
FOTO Prelijepa novinarka zavela glumca za kojim pate i hrvatske žene
13.01.2021.
u 14:20
Iako ih nitko nije fotografirao, svi o tome pričaju. Dilettu je iznenadio i buket cvijeća u hotelskoj sobi, a navodno je baš njega poslao zanosni glumac
Pogledaj originalni članak

Diletta Leotta, atraktivna talijanska voditeljica navodno je uplovila u vezu s jednim od najpoželjnijih muškaraca svijeta.  U pitanju je turski glumac Can Yaman koji je nedavno boravio u Rimu i to navodno u istom hotelu gdje i Diletta.

Osim toga, jedna radio voditeljica je poručila da su viđeni kako se strastveno ljube i to je izgovorila u programu uživo. 

Iako ih nitko nije fotografirao, svi o tome pričaju. Dilettu je iznenadio i buket cvijeća u hotelskoj sobi, a navodno je baš njega poslao zanosni glumac. 

Glumac provodi puno vremena u Rimu, pišu tamošnji mediji, a navodno je voditeljica spremna na novu ljubavnu epizodu u svome životu nakon što je prekinula s donedavnim dečkom boksačem. 

Inače, iako je on turski glumac, sam je u jednom intervjuu priznao kako mu korijeri vuku do Kosova. 

- Moj djed je živio u Prištini, gdje se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji su rođeni u Istanbulu, baš kao i ja - rekao je glumac.

 

Inače, on glumi  i u turskoj seriji 'Sanjalica' koju možete pratiti i na hrvatskim kanalima, a upravo je on glavna zvijezda za kojom uzdišu i mnoge Hrvatice.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
20:38 13.01.2021.

Ne dirajte nam Can Yamana, prvo jer je Turčin, drugo jer je rođen na Kosmetu

LI
lietuva
15:41 13.01.2021.

Pa valjda ZA KOJIM. Zar ste zaboravili padeže?