MORALA ODUSTATI OD MEČA

FOTO Poznata Hrvatica se javila iz bolnice nakon operacije: Hvala vam svima na podršci

Foto: Twitter
Foto: Twitter
25.05.2022.
u 18:32
. Posljednjih dana na treninzima u Parizu osjećala je bol u lijevoj nozi, a sada se pokazalo da ozljeda i nije tako bezazlena, rekli su joj da joj je napukla kost (fibula)
Pogledaj originalni članak

Nakon što je na sedam posljednjih turnira ispadala na samom startu, 24-godišnja Dubrovčanka Ana Konjuh bila je prisiljena otkazati nastup u Roland Garrosu. Posljednjih dana na treninzima u Parizu osjećala je bol u lijevoj nozi, a sada se pokazalo da ozljeda i nije tako bezazlena, rekli su joj da joj je napukla kost (fibula).

Na kraju je Konjuh završila na operaciji i to nakon što je 19 mjeseci izbivala s terena zbog četiri operacije lakta. 

"Na žalost morala sam se povući s Roland Garrosa jer sam pala i slomila fibulu. Operacija je obavljena i sve je prošlo dobro. Nisam sigurna koliko će rehabilitacija trajati, ali nadam se da ću se vratiti što je prije moguće. Hvala vam svima na porukama i podršci", napisala je Konjuh uz fotografiju iz bolnice koju je objavila na društvenim mrežama.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PR
prajdali100
18:47 25.05.2022.

Ova djevojka je puno obećavala ali nažalost povrede joj zagorčavaju život.