Ponovno u SAD

ESPN objavio ime protivnika: Evo koga Hrgović mora sljedećeg razbiti na putu do zvijezda!

Foto: Press Association/Pixsell
Filip Hrgović i Eric Molina
Foto: Press Association/Pixsell
Filip Hrgović i Eric Molina
Foto: Reuters/Pixsell
Filip Hrgović
Foto: Robert Anic/Pixsell
Filip Hrgović
Foto: Reuters/Pixsell
Filip Hrgović
05.03.2020.
u 13:27
Riječ je o 31-godišnjem boksaču, s 26 pobjeda i tri poraza, uz napomenu da je 20 pobjeda upisao nokautom.
Pogledaj originalni članak

Američka medijska kuća ESPN objavila je ime boksača protiv kojeg će Filip Hrgović tražiti pobjedu u svom 11. profesionalnom meču. Riječ je o Jerryju Sluggeru Forrestu!

Riječ je o 31-godišnjem boksaču, s 26 pobjeda i tri poraza, uz napomenu da je 20 pobjeda upisao nokautom. Boxrec ga rangira kao 93. teškaša svijeta te 23. najboljeg američkoga boksača kraljevske kategorije, što zapravo nije ni blizu referencijama kakvima se Filip nadao po pitanju svog idućeg suparnika, prenosi Fightsite.

Forrest je karijeru započeo 2012. godine, a u iduće dvije borbe susreo se sa svojim najpoznatijim protivnicima. Bili su to Gerald Washington i Michael Hunter, od obojice doživio je poraz.

Poraz je doživio i u svom pretposljednjem meču, kad je bolji od njega bio Jermaine Franklin. Detaljniji pogled na njegovu karijeru otkriva da je u karijeri svladao tek nekoliko protivnika pozitivnog omjera pobjeda i poraza.

Već je ranije putem istog medija objavljeno da će Filip Hrgović svoj idući meč odraditi u Americi, i to ponovno u dvorani gdje je upisao svog debi "preko bare".

Bit će to u Oxon Hillu 17. travnja, u gradiću u blizini Washingtona, na programu koji predvodi meč Regisa Prograisa i Mauricea Hookera.

Hrgović se već neko vrijeme nalazi u Miamiju, gdje trenira za svoj idući nastup.

>>> Pogledajte gostovanje Filipa Hrgovića u studiju Večernjeg lista

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar southman
southman
13:33 05.03.2020.

E ovaj je opasan. Čak 93. na američkim tablicama.

Avatar kamilica sa vegetom
kamilica sa vegetom
15:26 05.03.2020.

Filipe, pošalji ga u kraljevstvo snova!

AM
Ameise
17:34 05.03.2020.

Preko ovog ce prec ko preko plitkog potoka.